2777
2789
عنوان

سبدکالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 65 پست
عزیزم من مامانم سرپرست براش میزنم اصلاجواب پیامم نمیاد

من واسه بابام زدم5دقیقه طول کشید.شایدچون شبکه شلوغه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با شماره من هرچی میزنم جواب نمیده ولی باشماره شوهرم سریع جواب میده

الان گفتم مامانم باخط خودش بزنه 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
چطوری زدی

کدملی سرپرست خانوار به اون شماره توی صفحه اول بفرست.ستاره هاشو نزنیا اونامال اینه که یعنی توجه.جوابتومیده

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
کدملی سرپرست خانوار به اون شماره توی صفحه اول بفرست.ستاره هاشو نزنیا اونامال اینه که یعنی توجه.جوابت ...

مرسی زدم همونطوری ولی جواب نداد 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
فرستادم،می گه شما مشمول نمی باشید 😒😒😒😒 تو روحشون

😂😂😂

الان تواینترنت زدم چیززیادی هم نمیدن.میگه 10کیلوبرنج و1کیلوتخم مرغ ودوتاپنیرو4کیلومرغ میدن.باورکن مونده های کارخونه هارومیدن سبدکالا

عزیزم من دوبار فرستادم اصلا هیچ جوابی برام نیومد بنظرتون چرا؟

تواینترنت زده بودیه سایت هم داره به اسم یارانه کالا.اونجاهم سربزن.مال مادربزرگموزدم هنوزنیومده نیم ساعته

😂😂😂 الان تواینترنت زدم چیززیادی هم نمیدن.میگه 10کیلوبرنج و1کیلوتخم مرغ ودوتاپنیرو4کیلومرغ میدن.ب ...

برادرم دیروز رفته بوده فروشگاه بیسکودیت تاریخ گذشته اونم گرون می دن دست مردم...مملکت صاحاب نداره که

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است