2777
2789
عنوان

بچه ها خوش به حالتون ارومین.. من خیلی بهم ریختم از این وضعیت بازار..

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 71 پست
فکر کنم دیگه شبکه های اجتماعی رو تقریبا باید کمش کنم     هر کجا میرم یاس و نداری و حرف قح ...

ببین من اینستا میرم خیلی حس ناامیدی میگیرم اینکه میبینم مردم کشورم علیه کشورشون حرف میزنن واقعا ناراحت میشم

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا بحثم خرید چهار تا رب و نمیدونم گوجه نیست درسته باید گرونترش رو بخرم اصلا اینها دغدغم نیست دارم ...

انبار کردن درست نیس ک نه من نه خانوادمون هیچکی انبار نکرده معلوم نیس چی میشه ممکن قیمت بیاد پایین ادم باید طبق نیازش بخره نگران هیچی نباش هیچی

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

آینده که هیچ وقت معلوم نبوده پس تو لحظه زندگی کن. چون این لحظه ها رو بهت پس نمی دن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

لحن روحانی و مقام معظم تغییر کرده دیگه کری نمیخونن به خاطر دوام خودشونن که شده 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
عزیزم نا امید نباش توکل به خدا.انشاالله درست میشه.البته این از نشانه های ظهور هست.که در ایران جنگ دا ...

چرا باید نشانه های ظهور تو خاور میانه باشه 

نمیشه تو خارج باشه 

اینم یه راه دیگس که مردم تحمل کنن شرایطو به امید منجی 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
ببین من اینستا میرم خیلی حس ناامیدی میگیرم اینکه میبینم مردم کشورم علیه کشورشون حرف میزنن واقعا نارا ...

خداروشکر من اینیستا عضو نیستم من بیشتر اینجام 

همه همینیم عزیزم‌ ولی چاره چیه؟؟ باید تحمل کرد. ماایرانی ها اینقدر عذاب کش هستیم که دیگه پویت کلفت شدیم‌ ان شاالله خدابخواد و درست شه. توکلمون و امیدمون فقط خودشه

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....

بعدشم دور از جون همه حالا از کجا معلوم خودمو میگم شاید  اصلا سه روز دیگه روهم زنده باشم که غصه سال دیگه و ده سال دیگه رو بخورم!!!!ببینیم چی پیش میاد دیگه جلو جلو گریه و اه و اندوه فقط ادمو بیمار میکنه

حال متکلم از کلامش پیداست
اصلا بحثم خرید چهار تا رب و نمیدونم گوجه نیست درسته باید گرونترش رو بخرم اصلا اینها دغدغم نیست دارم ...

پریشب آهنگ ایران وطنم حامد همایون رو تلویزیون نشون دادباهاش گریه کردم به حال وطنم که از هرجایی بیشتر دوسش دارم و این شده وضعیتش مثل عزیزی که داره جلو چشمت جون میده وطنم داره از دست میره خدایا خودت نجاتش بده 

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن
ای جان مهربونم چقدر قشنگ گفتی    

حساس نباش  لطفا دیگ ام ناراحتی نکن همه تو یه شرایطیم با ناراحتی چیزی درست نمیشه