2777
2789
عنوان

مجردا واسه همتون آرزو میکنم😆

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 29 پست
از شانس مت طرف حتما اهل خرید کردن نیست و باید خودمون بخریم

😂😂😂واسه منم حتما ی شیرازیه خستس😕😂

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

و از عشقم دوستت دارم به کثافت گم شو 😐

😂😂یک‌آقایی میگفت مال ما از عشقم به دایناسور تغییر کرده، مسن بودن و بچه هاشون خارج بودن، میگفت بچه ها که زنگ میزنن خانمم میگه: این دایناسور لندهور هم اینجا نشسته

... و من به تو ایمان دارم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جونم ای جونم شوهر من بلد نبود بخره آخه دفعه اولش بود ی ماست کم چرب ی پر چرب خریده بود ی،عالمه سیب،زمینی کال بهش داده بودن... ولی خدایی،کاش برا همه اتفاق بیفته... ن فقط شوهر کردنا... با اونی ک دوسش دارن

من هنوز به مرحله عاشقتم و فلانم نرسیدم😐 سینگل به گور میشم اخر

من نیز😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

کو_شوور# 😐😐😐همونکه بهش بگم دوست دارمم نیس خاک برسر😑

امضات😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

وااااااای بچه ها من هیچی نمیخرم چون گرونی نکنه بخورم به قحطی آخه همه میگن هیچ جا هیچی نیست تموم شده ...

😂😂😂تاره دیشب رفتم سوپری های اطراف خونمون واسه شیر پاکتی 😬😕همشون نداشتن گفتن نگرد نیست فعلا کم شده😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا یعنی چی من خیلی جدی نمیگرفتم ولی امروز خیلی نگران شدم

یعنی اینکه احتکاری دیگر از سوی هموطنان غیور😂ایندفه شیر😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تا سال دیگه ایران نیستمممم..

همش ب این فک میکنم کی جای منو براش پر میکنه😢😢😢😢

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢