به داری میای پیازو سیب زمینی و ماستم بخر تغییر کنه😂😂😜😆😂🙈
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
از شانس مت طرف حتما اهل خرید کردن نیست و باید خودمون بخریم
😂😂😂واسه منم حتما ی شیرازیه خستس😕😂
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
😂😂یکآقایی میگفت مال ما از عشقم به دایناسور تغییر کرده، مسن بودن و بچه هاشون خارج بودن، میگفت بچه ها که زنگ میزنن خانمم میگه: این دایناسور لندهور هم اینجا نشسته
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
ای جونم ای جونم شوهر من بلد نبود بخره آخه دفعه اولش بود ی ماست کم چرب ی پر چرب خریده بود ی،عالمه سیب،زمینی کال بهش داده بودن... ولی خدایی،کاش برا همه اتفاق بیفته... ن فقط شوهر کردنا... با اونی ک دوسش دارن
من هنوز به مرحله عاشقتم و فلانم نرسیدم😐 سینگل به گور میشم اخر
من نیز😂
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
وا یعنی چی من خیلی جدی نمیگرفتم ولی امروز خیلی نگران شدم
یعنی اینکه احتکاری دیگر از سوی هموطنان غیور😂ایندفه شیر😕