2777
2789
عنوان

پریشب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 21 پست
اوووووووووووووووو چه نسبت دوری داشتید رفتید اونم چهلم بیخیال بابا

تقصیرپدرشوهرمه.

عروسی مابودبعدشوهرخواهرشوهرم اومد چون هنوز چهلم مادربزرگشونداده بودن ماهم بخاطراحترامی ک گذاشته بود.رفتیم

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرت میگفتی این بنده خدا چشمش ترکیده الان نمیبینه که منو    

بعدتوماشین بهم گف عیبی نداشت اینجورجاها کمک بوده یهوچم شده بود نمیدونم.دس خودم نبود.این حرفاروبم زد

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

شوهرم وپدرشوهرم بالاسراونابودن منم رفتم دوطرف روآتیش روشن کردم ک سرپیچ بودیم ماشینای دیگه نیان بزنن بهمون.

زنگ زدیم ب پلیس واورژانس گفتن ی ساعت طول میکشه تابیان چون جاده پرته و...

مابودیم ک چن تاماشین دیگه م اومدن وابسادن واسه کمک دادن.

منه بیچاره ازترس دسشویمم گرفته بودولی متاسفانه آوردم بالا.

خیییییلی ترسیده بودم.

فک میکنی اکه کمربند میبست سالم میموند خیر بازم سرش میخورد تو شیشه

میخورد ولی اونجوری داغون نمیشد.

ایربگ ماشینش هم فعال شده بود اما کیسه ای توش نبود به لطف بالادستیا.

پلاک ماشینش برادوهفته پیش بود.نو نوبود

میخورد ولی اونجوری داغون نمیشد. ایربگ ماشینش هم فعال شده بود اما کیسه ای توش نبود به لطف بالادستیا. ...

اخی...

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏