2777
2789
عنوان

#جاری خر است

| مشاهده متن کامل بحث + 3314 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا خواسته آب شنبلیله بخوری گفته بگم دکتر گفته برا مو خوبه قبول میکنه حرفمو😉

دقیقا استارتر برو نت سرچ کن اب شنبلیله برای چیه زن باردار میتونه بخوره  یا نه ؟؟؟؟

کاراگاه بازی 😎😎😎

بیخیال خود درگیری دارن برای خودشون میبافن   فکر میکنن زرنگن  الان دیگه همه زرنگن به نوعی& ...

مامانم خندش ميگره ميگه ديگه حاملگي هم كلاس شده😂

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
بچه رو نگه داشت و به دنیا اورد خانوادشم مذهبی.فرار کرد از خونه یه مدت چند هفته پسره ام میگفت من پول ...

وایاخدا . زندگیشون خوبه ؟

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

دوستان من میخوام هروقت باردار شدم اصلااا نگم به خانواده شوهر حتی خانواده ی خودم.جز خواهرطلام😘ـ تا شکمم تابلوووو بشه و خودشون بفهمن. ولی اصلا نمیگم ناخواسته بوده یا پریودشدم وـــمیگم دلمون خراسته نی نی دارشیم 😍وبکسی نگیم😊

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘
این که خوبه خواهرشوهر من ۵ ماهش بود حامله بود گفتیم شکمت معلومه حامله ای گفت نه حامله نیستم معده ام ...

منم مدتي بود دختر   خواهر شوهرم رو نديده بودم از مامانش پرسيدم بهار ني ني ندارهه گفت نه واي دخترم خودش بچه هست )٣٠(بود زد و از قضا هفته بعد بهار اومد ديني ما وقتي در رو باز كردم شكمش قبل هودش اومد داخل شوك شد م بعد گفتهشت ماههبار دار هست 😊

من جاریم بشدددت حسوووده...اصلا نمیخوام بفهمه یه زمانی باردارشم.سرشم همش تو دعاو..از حرفاش غیرمستقیم فهمیدم. همیشه با نگرانی احوال بارداربودن ونبودن منو میپرسه بعد میگه بچه نیاری ها بچه براچیته😒یه بارم داشتم میگفتم شوهرم کارش تو گرماس گناه داره دخترخواهرشوهرم گفت میگن گرما زیاد مردو عقیم میکنه. گفتم واقعا؟ دیدم این گفت چی؟چی شده؟ من حرف اونو گفتم...اینم برگشت گفت بهتررررر بذار عقیم شه تو این اوضاع بی پولی وگرونی بچه برا چیتونه😏😒. بشدددتم فضولِ .... 

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘

متاسفانه من ذاتاً آدمی هستم که نمیتونم فیلم دربیارم ولی ماشاالله به جاری خدایی همه فن حریفهههه...شوهرش میره تایلند اونم مجردی عین خیالش نیست... شوهرشم تا دلش بخواد به پاش پول میریزه...احترامشم به جاست...امشب همسرم میگف تو بی سیاستی زن داداشم سیاست داره😐😐😐😐منم گفتم من خصلتمه فیلم درنمیارم و حرفی که تو دلمه به زبون میارم... از روز اول طبق گفته مادرم با جاری یکم رابطه صمیمی زدم دیدم بابا معادلات پیچیده ای داره تو سیاست با پنبه سر میبره منم ازش دور شدم😁😁😁

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
متاسفانه من ذاتاً آدمی هستم که نمیتونم فیلم دربیارم ولی ماشاالله به جاری خدایی همه فن حریفهههه...شوه ...

حق باهاته#  ‍ 

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑