2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وع

پس فردا امتحان ادبیات دارم😢😐😐😐😐😐

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

اخی یاد دوران مدرسم افتادم تو گروه بچه ها مینالیدن وای فردا امتحان داریم منم میگفتم واقعا میخواین بخونیناینطوری😆😆 نگام میکردن میدونستن با تقلب قراره بهترین نمررو بگیرم دست به دامنم میشدن😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

خوش بحالتون کاشکی الان منم مثل اون موقع ها محصل بودم حاضرم همه زندگیم رو بدم الان منم فردا امتحان داشتم وروی تراس خونه مان راه میرفتم ودرسم رو مرور میکروم ومامان خدابیامرزم بایلیوان شیر ودوتا خرما میومد گفت بخور تا مغزت باز بشه واقعا قدر این لحظات روبدانید

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین