2777
2789
عنوان

سقط جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نميشه قرص بخورم؟ و اينكه ايا جنيني بوده؟ اصلا فك كنم تشكيل نشده بودن فقط ساك و اين چيزاس

این بستگی به نظر دکترت داره که چجوری جنین و دفع کنی.‌من خودم سه بار کورتاژ کردم. برای من جنینام قلبشون تشکیل میشد اما بعد چند هفته از کار می افتاد و مجبور به کورتاژ میشدم. ایشاله که اشتباه شده باشه و بچه ات سالم بدنیا بیاد .اما اگه مجبور به سقط شدی غصه نخور دردش زیاد نیست قابله تحمله.نگران نباش😘😘😘 

❤👬❤
٢ مرداد بود و قبلش هم پريودام نامنظم بود

بله شما الان تقریبا ۸ هفته و چند روز حساب میشید ، ان شالله که فردا میرید و قلبش هم تشکیل شده برا بعضیا لقاح دیرتره 

فعلا ب سقط فکر نکن وگرنه انرژی های منفی رو دور خودت جمع میکنی 

امید داشته باش 

اخه پنج هفته خیلی زیاده ک دیرلقاح صورت بگیره ولی مطمعن نیستم هرچی خدابخاد

نميدونم والا چي بگم توكل ب خدا 

من ٦ هفته سونو كردم هيچي معلوم نبود حتي ساك

٩ هفته باز سونو كردم كه اينجوري گفت بهم 

من هفته هشت قد جهار بود

پس خيلي درد نداره؟

بعضيا نوشته بودن يه چيزي مثل جگر دفع كردن و يه چيزي مثل توپ و ...

مال شما اينجوري بود؟ چون منم مثل شما ٤ هفته حساب ميشه ديگه

نميدونم والا چي بگم توكل ب خدا  من ٦ هفته سونو كردم هيچي معلوم نبود حتي ساك ٩ هفته باز سونو ك ...

پیش میادیه چیزطبیعیه منم سه بارسقط داشتم قسمتم نبوده ولی الان حامله ام پس نگران نباش 

خانوما من ٦ هفته سونو كردم گفت مطمعني بارداري؟ اينجا هيچي نيس ساك هم نيس حتي  بعد ٩ هفته سونو ...

اره عروس عمه من اولین بار که رفته بود سونو گفته بود ۶ هفته ای .برو سه هفته بعد بیا. اینکه رفته بود دوباره گفته بود ۶ هفته ای..... عروس عمه ام گفته بود الان باید ۹ هفته باشم. گفته بود نه لقاحت دیر تشکیل شده تازه بعدش قلب جنین تشکیل شد..... ایشاله به حق این ماه عزیز که برای تو هم همینطوره........ ایشاله که سالمه😍😍😍😍😍

❤👬❤
پس خيلي درد نداره؟ بعضيا نوشته بودن يه چيزي مثل جگر دفع كردن و يه چيزي مثل توپ و ... مال شما اينجو ...

دقیقا یه چیزی شکل بافت خونی ( دیواره رحم که ضخیم شده بود) رو دفع کردم.. تو دو مرحله هر مرحله قد کف یک دست... من جون تجربی خونده بودم تو ذهنم شکل قلب تشریح شده اومد   .. البته شما چون پریودات میزون نیست اصلا الان به سقط فکر نکن دوست منم دقیقا پریوداش میزوون نبود... اخرش معلوم شد که یه ماه پری نشده و بعدش حامله شده.. بزار فردا بری دکتر ببین بهت شیاف میده یا نه.. توکل به خدا

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام

من که میگم لقاح دیر صورت گرفته،چون ساک حاملگی هم دیر تشکیل شده،پس عزیزم زود تصمیم نگیر،اگه جنین باشه که خداروشکر،اگه هم نباشه جلوتر مشخص میشه،فقط صبر کن توکل بر خدا 

خدایا شکرت🌹🌹🌹
٢ مرداد بود و قبلش هم پريودام نامنظم بود

شما پریودیتون چقد نامنظم بود عزیزم؟؟

تیرویید یا دیابت نداری فدات شم ببخشی میپرسم اضافه وزن نداری؟؟

خدایا شکرت برا سلامتی نی نی صلوات بفرستید خاله‌ها 😍😍