2777
2789
عنوان

جنوبیاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 26 پست
سلام عزیزم خوبی

سلام گلم 😗😗😗😗 من مثل مارکو پولو هرروز یه جایی هستم متولد شوشترم شوش دانیال سه سال زندگی کردم بعدش اومدم شهرک دانیال بزرگ شدم بعد رفتیم اهواز الانم تو قم ازدواج کردم عاشق خوزستانم😢😢😢

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ولى خانوادم خرمشهرين كه خونشون بمبارون شد اومدن بوشهر ننم هنوز عكس صدامو ميبينه لعنتش ميكنه😑

بابای من خرمشهر بود وای اره درست میگی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
سلام گلم 😗😗😗😗 من مثل مارکو پولو هرروز یه جایی هستم متولد شوشترم شوش دانیال سه سال زندگی کردم بعد ...

منم دلم خیلی دلم تنگ میشه عزیزم اما حیف ک امکانات نداره

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
سلام به روی ماهت؛زیرِسایه شما😆درگیرزندگی وبچه داری و....خوبی؟؟؟

فدات منم خوبم دلم برات تنگ شده بود

منم دلم خیلی دلم تنگ میشه عزیزم اما حیف ک امکانات نداره

اره حیف من گرماشو باجون میخرم اما کار نیس بخاطر کار شوهرم قم اومدم خانوادم اهوازن 

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

قربونت برم😘😘همیشه خوب باشی گلم💋❤

عزیز دلی توام همین طور اجی گلمم

اره حیف من گرماشو باجون میخرم اما کار نیس بخاطر کار شوهرم قم اومدم خانوادم اهوازن 

عزیزدلم انشالله موفق باشی همیشه و دل شاد چاره ای نیس باید بگذرونیم