2777
2789
عنوان

چراااا ترکید

112 بازدید | 10 پست

مگ چی گفتیم ک ترکید واقعاا

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجا ایراااااااننننننن است من چون میدونستم میترکه هیچ نظری نداشتم خسسته شدم اونقد اعلاناموچک کردم ودیدم یکی ریپلایم کرده توتاپیکی که تعطیل شده این چه وضعیت اه اه اه 

لایک نکنه کسی اصلااللاا

عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی  https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ

نمیدونم چشونه خوششون میاد از گزارش زدن.ههه خدا چقد ازخود راضین این ادما

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
دقت کنید تمام تاپیک های گرونی 5 تا کاربر پایه داره و ثابت هستن همشونم نفسشون از جا گرم بلند میشه باب ...

والا