2777
2789

ببین من ی سوال پرسیدم رفتیم تو دین و مذهب 😂😂 حالا سوال من و جواب بدید که منم این سر دنیا انقدر استرس نکشم لطفا . کسی از شما تجربه اینکارو داشته ؟ تکلیف من که خودمو همسرم سبزه و مشکی هستیم وسط این همه مو بورو چشم آبی چی میشه؟ و ی سوال مهم از شوهر من دوبار آزمایش اسپرم گرفتن و صفر شد و مارک فرستادن مرکز ناباروری اینجا بهش میگن آرزوی بچه و همسرم واریکوسل درجه ۱ یا ۲ داره یعنی نیاز نبود عمل بشه شاید اسپرم پیدا میشد ؟تو ایران هم مراحل همین جوری؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه تخمک چه اسپرم شرایط حقوقی داره هابپرس حتماً

هیچ اطلاعاتی از شخص نمیدن و این موضوع تا آخر عمر ی راز باقی می مونه مگر اینکه پدر و مادر خودشون بخوان بگن که بعد از ۱۸ سالگی ی اطلاعاتی از اهدا کننده در اختیار فرزند می زارن

ازنظرحقوقی یه سری شرایط داره بنطرمن بایدپرس وجوکنن... اگه نبودکه فیلمشونمیساختن من اطلاعات کافی ند ...

هیچ اطلاعاتی از شخص نمیدن و این موضوع تا آخر عمر ی راز باقی می مونه مگر اینکه پدر و مادر خودشون بخوان بگن که بعد از ۱۸ سالگی ی اطلاعاتی از اهدا کننده در اختیار فرزند می زارن

ای وی اف همین کارو میگن ؟ اسپرم اهدایی ؟

كلا اى وى اف بعنى لقاح آزمايشگاهى

اسپرم و تخمك رو هم لقاح مى دن

بعد جنين رو مى ذارن داخل رحم

حالا اين اسپرم يا تخمك ممكنه هردو از زن و شوهر باشه ممكنه اهدايى

تو ایران اول باید یه نامه از دکترت بگیری و بری مراجع قضایی فرم پر کنی و بعد دو هفته بهت پیام میدن برو دادگاه امور حسبی و بعد پزشک قانونی برا ازمایش اعتیاد و ...و بعد یه تحقیق مخفیانه میکنن و نامه صادر شد شما میری پانکچر میشید و مرکز خودش اسپرم به تخمک شما اهدا میکنن ولی نامه حتمی هست و بدون اون این کارو انجام نمیدن و حدود یک تا یک و نیم ماه طول میکشه 

البته هر کسی باید تو شهر خودش بره دادگاه برا تحقیق و استعلام

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
ببین من ی سوال پرسیدم رفتیم تو دین و مذهب 😂😂 حالا سوال من و جواب بدید که منم این سر دنیا انقدر است ...

عزیزم شوهر من اسپرم صفر و حرکت نداشت واریکوسل داشت عمل کرد و بعدش ۴ ماه بعد حامله شدم

کجا رفتید ؟ 

اگه شوهرت مشکلی نداره با اسپرم خوبه ولی وقتی بچه اومد و شبیه نشد اگه ناراحت میشه بهتره عمل کنه عملش سخت نیست اذیت نداره به نظرم عمل کنه امتحانش ضرر نداره که شوهرت ایرانیه عزیزم