ببین من ی سوال پرسیدم رفتیم تو دین و مذهب 😂😂 حالا سوال من و جواب بدید که منم این سر دنیا انقدر استرس نکشم لطفا . کسی از شما تجربه اینکارو داشته ؟ تکلیف من که خودمو همسرم سبزه و مشکی هستیم وسط این همه مو بورو چشم آبی چی میشه؟ و ی سوال مهم از شوهر من دوبار آزمایش اسپرم گرفتن و صفر شد و مارک فرستادن مرکز ناباروری اینجا بهش میگن آرزوی بچه و همسرم واریکوسل درجه ۱ یا ۲ داره یعنی نیاز نبود عمل بشه شاید اسپرم پیدا میشد ؟تو ایران هم مراحل همین جوری؟
هیچ اطلاعاتی از شخص نمیدن و این موضوع تا آخر عمر ی راز باقی می مونه مگر اینکه پدر و مادر خودشون بخوان بگن که بعد از ۱۸ سالگی ی اطلاعاتی از اهدا کننده در اختیار فرزند می زارن
ازنظرحقوقی یه سری شرایط داره بنطرمن بایدپرس وجوکنن... اگه نبودکه فیلمشونمیساختن من اطلاعات کافی ند ...
هیچ اطلاعاتی از شخص نمیدن و این موضوع تا آخر عمر ی راز باقی می مونه مگر اینکه پدر و مادر خودشون بخوان بگن که بعد از ۱۸ سالگی ی اطلاعاتی از اهدا کننده در اختیار فرزند می زارن
تو ایران اول باید یه نامه از دکترت بگیری و بری مراجع قضایی فرم پر کنی و بعد دو هفته بهت پیام میدن برو دادگاه امور حسبی و بعد پزشک قانونی برا ازمایش اعتیاد و ...و بعد یه تحقیق مخفیانه میکنن و نامه صادر شد شما میری پانکچر میشید و مرکز خودش اسپرم به تخمک شما اهدا میکنن ولی نامه حتمی هست و بدون اون این کارو انجام نمیدن و حدود یک تا یک و نیم ماه طول میکشه
البته هر کسی باید تو شهر خودش بره دادگاه برا تحقیق و استعلام