2777
2789

اگه سعی کنی همیشه لاغر بمونی و ژنتیکی کوچولو.موچولو باشی ینی واقعا قدت کوتاه باشه و ظریف هم باشی یه توجه خاصی بعضیا ب این مدل ادما دارن . البته میتونم بگم برا این جور اشخاصه قد کوتاه همین یه پوعن مثبت هست براشون . ما یکیا داریم با 31سال سن قدش148وزنش هم 54هست ولی توپره ینی وزنش معلوم نیس ک اینقدره . یه لباس عرسکی میپوشه مثله بچه های پنج ساله میپره بالا پایین و ب درخاستشا میگه ینی ادم میمونه بخنده یا گریه کنه . خخخ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من كسيو ميشناسم ك شكست بدى تو زندگيش خورده و خيلى غصه ميخوره ولى از اول بى بى فيس بوده و هست

👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍💋‍👩خواهرى ميشه لطفا براى حاجتم صلوات بفرستى💚💚💚اون كه هواتو داره مراقب دل منم هست  مراقب منم هست   

عزیزم ارثیه صدردصد بقیش بستگی به ورزش و خوردن غذاهای سالم هم داره من خودم اینجوریم ارثیه ...

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

ظریف و کوچولو باشی ناخوداگاه کم سن هم به نظر میای 

منو هر کی میبینی 

فکر میکنه ۲۵ ۶ سالم نهایت 

ولی ۳۱ام 

چون لاغر و قدم متوسطه 

آرایشمم کمه 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

من كه بيخيال نيستم سختي هم كم نكشيدم ولي ژنمونه كل خانواده اينطورين ولي خوب بعد از سختيها يكم چه ه جا ميوفته مثلا قبلا سنم ده سال كمتر ميگفتن الان ٥ سال 

در نتيجه هر دوش موثره

ولی اگه دوس داری کم سن تر به نظر برسی باید رنگ موهاتو ابروهات همیشه تیره باشه اگه اضافه وزن داری کمش کن رژ لب قرمز بزن ابروهات باید پر باشه موی چتری تو صورت باعث میشه جوون تر به نظر بیای

به فیزیک صورته

معمولا کسانی که چشمهای درشت دارن یا دماغ و دهن بزرگتر سنشون بیشتر نشون میده. 

افراد بیبی فیس معمولا نقش صورتشون درشت نیست. 

هیچ ربطی ام به غصه نداره. من هر کی سنم رو میشنوه تعجب میکنه ولی اونقدر غصه داشتم که در معرض ترکیدن بودم. 

من و خواهرم هستیم ابرو و موی مشکی داریم آرایش زیاد نمیکنیم و قاعدتا پوستمون خراب نشده هرچی هم بخوریم چاق نمیشیم که البته  این ژن از پدرمون به ارث رسیده

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن