2777
2789
عنوان

خوابم.... بیاین تعربف کنم بخندین

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 49 پست
😂😂😂😂😂😂 همه میان زندگیشونو درست کنن خوابش به ما میرسه فقط 😂😂😂😂

آره بخدا 😂

می‌خواهمت💙 چنان که شب خسته خواب را/می‌جویمت چنان که لب تشنه آب را/محو تو ام چنان که ستاره به چشم صبح/یا شبنم سپیده‌دمان آفتاب را/بی‌تابم آنچنان که درختان برای باد/یا کودکان خفته به گهواره تاب را/بایسته‌ای چنان که تپیدن برای دل/یا آنچنان که بال پریدن عقاب را/حتی اگر نباشی، می‌آفرینمت/چونانکه التهاب بیابان سراب را/ای خواهشی که خواستنی تر ز پاسخی/با چون تو پرسشی چه نیازی جواب را؟/...قیصر امین پور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبلا ک زیاد حرف داعش بود و هی اسم ابوبکر بغدادی سرکرده ی داعش رو میگفتن یبار خواب دیدم ابوبکر بغ ...

باز خوبه اسیرت نکرده 😂😂😂😂😂 

منم راجب همه چیز خواب میبینم 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
آره بگو 

شماها که منو نمیشناسید پس میگم.

یه بار خواب دیدم خونمون کسی نیست من رفتم توالت و برای خودم راحتم.هی زرت زرت صدا میدادم تو خواب.

یهو بیدار شدم مامانم بالا سرم پا واسته بود.گفت چه خبرته هی بمب میترکونی؟؟؟

😀😀😀

ای خواهر شوهرم کجا بوووووووود😭😭😭😭😭😭😭😭عذب اقلی هستم😢

بهتر ک الان کسی نیست وگرنه کلی مسخره میکرد 😂😂😂😂😂 راحتی خوش بگذرون 

تموم تختم مال خودته 😂😂😂😂😂

شماها که منو نمیشناسید پس میگم. یه بار خواب دیدم خونمون کسی نیست من رفتم توالت و برای خودم راحتم.هی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ترکشاش ک کسیو نگرفت 😂😂😂

بهتر ک الان کسی نیست وگرنه کلی مسخره میکرد 😂😂😂😂😂 راحتی خوش بگذرون  تموم تختم مال خودته 😂 ...

نخیرشم من شوور میخوام 😭😭😭😭😭😭😭ما مجردا رو درک نمیکنی😕😕😕😕...بلانسبت غلط میکرد چیو میخواست مسخره کنه مردک

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
نخیرشم من شوور میخوام 😭😭😭😭😭😭😭ما مجردا رو درک نمیکنی😕😕😕😕...بلانسبت غلط میکرد چیو میخواست م ...

از الان کشتیش ک 😂😂😂😂😂

انشاءالله خدا بهترین مرد دنیارو بهت بده عزیزم 😍😍

😂😂😂😂😂😂😂از مامانم قول گرفتم به کسی نگه من تو خواب چیکار کردم.

من وقتی خیلی دستشویی دارم خواب میبینم هرجا میرم میشینم میشاشم ولی تموم نمیشه 😂😂😂😂😂😂

از الان کشتیش ک 😂😂😂😂😂 انشاءالله خدا بهترین مرد دنیارو بهت بده عزیزم 😍😍

حقشه چرا مسخرم میکنه

قرررررررربونت گلم ان شاالله تو هم همیشه شاد باشی

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩