رها۷۵ مدیر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 320 عنوان چرا بیدارین ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 36 پست بگید تنها نیستم که دارم بی خوابی میکشم 😑☹ وزن اولیه ۷۰💚وزن فعلی ۶۸😍 وزن هدف۶۴💚 تاریخ شروع ۱۴۰۱/۴/۲۴ 1397/07/06 | 03:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 34602 من ک از وقتی خوابیدم همش خواب میدیدم دیگ خسته شدم گفتم اصن نخابم،هفته دیگ قراره برم سونو آنومالی خییییلی استرس دارم و فکرم مشغولتورو خدا واسم دعا کنید خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
رها۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 320 رفته بود اینستاگردی منم حواسم بهش بود که چیز بد نبینه خواب از سرم پرید😩 وای چه کاریه😂 وزن اولیه ۷۰💚وزن فعلی ۶۸😍 وزن هدف۶۴💚 تاریخ شروع ۱۴۰۱/۴/۲۴
رها۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 320 نع من مرض دارم هرشب هرشب منم هر شب بیخوابی دارم😑 وزن اولیه ۷۰💚وزن فعلی ۶۸😍 وزن هدف۶۴💚 تاریخ شروع ۱۴۰۱/۴/۲۴
viiiiiida عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 2803 اره واقعا...مغز من که یه دقه هم ول نمیکنه فکر و خیالو دوس دارم پیچای کلمو باز کنم بندازمش کنار شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم!
رها۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 320 من ک از وقتی خوابیدم همش خواب میدیدم دیگ خسته شدم گفتم اصن نخابم،هفته دیگ قراره برم سونو آنومالی خیی ... انشالله که خوب باشه نینیت عزیزمممم وزن اولیه ۷۰💚وزن فعلی ۶۸😍 وزن هدف۶۴💚 تاریخ شروع ۱۴۰۱/۴/۲۴
عسل25 عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 3904 وای چه کاریه😂 چیکارکنم دیگه غیرتیم حالا اون خوابیده من خوابم نمیبره تازه دستور داده صبحم بریم کوه واسه خودش گوشیم کوک کرده ولی منکه عمرا برم😂😂
رها۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 320 دوس دارم پیچای کلمو باز کنم بندازمش کنار دقیقااااا گفتن دمنوش بهار نارنج خوبه دو لیوان خوردم انگار ن انگار😑 وزن اولیه ۷۰💚وزن فعلی ۶۸😍 وزن هدف۶۴💚 تاریخ شروع ۱۴۰۱/۴/۲۴
رها۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 320 چیکارکنم دیگه غیرتیم حالا اون خوابیده من خوابم نمیبره تازه دستور داده صبحم بریم کوه واسه خودش گوشیم ... چی بگم منم مث تو حساسم اینجور چیزا😂بزن پاک کن اینستاشو 😁 وزن اولیه ۷۰💚وزن فعلی ۶۸😍 وزن هدف۶۴💚 تاریخ شروع ۱۴۰۱/۴/۲۴
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 شوهر م افتاد از بله پايين سرش ضربه خوردنگرانشمخوابم نميبره من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
رها۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 320 شوهر م افتاد از بله پايين سرش ضربه خورد نگرانشم خوابم نميبره اخی چرا نرفتین دکتر اخه....انشالله که چیزیش نباشه وزن اولیه ۷۰💚وزن فعلی ۶۸😍 وزن هدف۶۴💚 تاریخ شروع ۱۴۰۱/۴/۲۴
رها۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 320 میگم ک انگار همه متاهل هستن.من جدیدا عضو سایت شدم و مجردم یه وخ زشت نباشه اینجام😁 وزن اولیه ۷۰💚وزن فعلی ۶۸😍 وزن هدف۶۴💚 تاریخ شروع ۱۴۰۱/۴/۲۴
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 اخی چرا نرفتین دکتر اخه....انشالله که چیزیش نباشه زخم سطحي برداشته ولي سر درد دارهكلا شوهر من دكتر نميرهاخلاقشه ! من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
عسل25 عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 3904 چی بگم منم مث تو حساسم اینجور چیزا😂بزن پاک کن اینستاشو 😁 نه بابا حساس میشه فک میکنه چخبره تل گرام که نداره بذا به همین دلش خوش باشه ولی من تا جایی که درتوانم باشه زیرنظر دارمش😐
رها۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 320 زخم سطحي برداشته ولي سر درد داره كلا شوهر من دكتر نميره اخلاقشه ! اگه سردردش طول کشید ببرش دکتر ...حوله گرم کن جای زخمشو ماساژ بده فعلا وزن اولیه ۷۰💚وزن فعلی ۶۸😍 وزن هدف۶۴💚 تاریخ شروع ۱۴۰۱/۴/۲۴
رها۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 320 نه بابا حساس میشه فک میکنه چخبره تل گرام که نداره بذا به همین دلش خوش باشه ولی من تا جایی که د ... افرین خوشم اومد 😁 وزن اولیه ۷۰💚وزن فعلی ۶۸😍 وزن هدف۶۴💚 تاریخ شروع ۱۴۰۱/۴/۲۴