2777
2789

مردا بخوان اذیتت کنن اذیتت میکنن

و زن ها توی پروسه ی دادگاه و دادگاه بازی

نصفی از عذابا برای خودشونه، بعدش برای مردا

و کاری میکنن بگی مهرم حلال...

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه پدرومادر بافهم وشعوری داری خدا حفظشون کنه 

ممنون عزیزم، همینطور برای شما رو

بخدا من دوستم 1372 بود مهریه ش

با جهیزیه ی آنچنانی

اما دوستم به شوهرش خیانت کرد، و سکه و جهیزیه نتونستن مانع خیانتش بشن

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
طلاق گرفت؟مهریه رو هم گرفت؟

نه طلاق نگرفت، اما تمام روز با استادمون صحبت میکرد و قرار میذاشت، و با اینکه بهترین بهترین بود زندگیش اما فایده نداشت، رفت دعا گرفت شوهرش نفهمه که ارتباطش رو با طرف قطع کنه

یعنی میخوام بگم هیچی جز تعهد و صداقت و دوست داشتن نمیتونه خوشبختی بیاره

دقیقا عشق واقعی و نجابت درون مهمه 

و اگر مقدوره واست سعی کن خانوادتو متقاعد کنی

هر کدوم رو که فکر میکنی تاثیر پذیر ترن رو کار کن روشون

آشناتون راجع به قیمت طلا چیزی نگفتن؟

والا گفت فعلا به هیچ وجه دوروبر سکه نرید بعدشم برای خریدن طلا فعلا دست نگه دارید اما برای فروشش نپرسیدیم ... گفته به برادرشوهرم .خودم هروقت خواستم برم برای خرید طلای خام بهت خبر میدم اما الان وقتش نیست .  اما دوست عزیزم شما به حرف دل خودت گوش کن .خدایی نکرده حرف طلافروش آشنای ما یکوقت صحت نداشته باشه نفرینش برای منه ... 

والا گفت فعلا به هیچ وجه دوروبر سکه نرید بعدشم برای خریدن طلا فعلا دست نگه دارید اما برای فروشش نپرس ...

راستش من که طلای آنچنانی نمیخوام،حلقه میخوایم بخریم،عقدمون بعد محرم صفر توی آذر ماهه ولی با این روند طلا میرسه به گرمی یه میلیون و من خیلی نگرانم 😢 نامزدمم میگه صبر کن ولی من هر روووز قیمت طلا رو چک میکنم و حرص میخورم

ممنونم که جوابمو دادی ❤️

راستش من که طلای آنچنانی نمیخوام،حلقه میخوایم بخریم،عقدمون بعد محرم صفر توی آذر ماهه ولی با این روند ...

انشاالله بسلامتی باشه عزیزم خوشبخت بشی ..اصلا نمیشه پیش بینی کرد مملکت ما شب میخوابی صبح بیدار میشی یه قیمتیه ...بازم اگر به دلت افتاده که الان بخری بخر عزیزم .. رو حرف طلا فروش هم نمیشه حساب کرد بخدا 

انشاالله بسلامتی باشه عزیزم خوشبخت بشی ..اصلا نمیشه پیش بینی کرد مملکت ما شب میخوابی صبح بیدار میشی ...

ممنونم عزیزم از محبتت ❤️❤️❤️ راستش آدما به امید زنده هستن مثلا امید به بهتر شدن اوضاع هرچند دور از ذهن و خوش خیالی باشه❤️❤️❤️