یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه طلاق نگرفت، اما تمام روز با استادمون صحبت میکرد و قرار میذاشت، و با اینکه بهترین بهترین بود زندگیش اما فایده نداشت، رفت دعا گرفت شوهرش نفهمه که ارتباطش رو با طرف قطع کنه
یعنی میخوام بگم هیچی جز تعهد و صداقت و دوست داشتن نمیتونه خوشبختی بیاره
این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
والا گفت فعلا به هیچ وجه دوروبر سکه نرید بعدشم برای خریدن طلا فعلا دست نگه دارید اما برای فروشش نپرسیدیم ... گفته به برادرشوهرم .خودم هروقت خواستم برم برای خرید طلای خام بهت خبر میدم اما الان وقتش نیست . اما دوست عزیزم شما به حرف دل خودت گوش کن .خدایی نکرده حرف طلافروش آشنای ما یکوقت صحت نداشته باشه نفرینش برای منه ...
والا گفت فعلا به هیچ وجه دوروبر سکه نرید بعدشم برای خریدن طلا فعلا دست نگه دارید اما برای فروشش نپرس ...
راستش من که طلای آنچنانی نمیخوام،حلقه میخوایم بخریم،عقدمون بعد محرم صفر توی آذر ماهه ولی با این روند طلا میرسه به گرمی یه میلیون و من خیلی نگرانم 😢 نامزدمم میگه صبر کن ولی من هر روووز قیمت طلا رو چک میکنم و حرص میخورم
راستش من که طلای آنچنانی نمیخوام،حلقه میخوایم بخریم،عقدمون بعد محرم صفر توی آذر ماهه ولی با این روند ...
انشاالله بسلامتی باشه عزیزم خوشبخت بشی ..اصلا نمیشه پیش بینی کرد مملکت ما شب میخوابی صبح بیدار میشی یه قیمتیه ...بازم اگر به دلت افتاده که الان بخری بخر عزیزم .. رو حرف طلا فروش هم نمیشه حساب کرد بخدا