2777
2789
عنوان

به نامزدم سک دارم

1147 بازدید | 63 پست

سلام . سه شنبه با نامزدم دعوام شد . مهمونی خونه خاله نامزدم دعوت بودیم . دختر خاله هاش . من نبودم پریده بودن تو بغلش . عشوه های خرکی میومدن . چنان با ناز صحبت می کردن باهاش . انگار نه انگار من زنشم . اومدنی . تو ماشین بهش گفتم برای چی موهات رو سشوار کشیدی . ادکلن زدی .  . عصبانی شد گفت اگر بهم شک داشتی چرا باهام ازدواج کردی . از سه شنبه نه زنگ میزنه . نه پی ام میده . منم زنگ میزنم جواب نمیده . اخه من چه گناهی کردم . ای کاش با یه پسر خوشگل و خوش هیکل . که همش تو چشمه . تو این جامعه خراب ازدواج نمی کردم . الان دارم به حرف دوستم میرسم که گفت مرد خوشگل واسه زن غریبه هست و تو این زمونه مایه عذاب و دردسره . ای کاش با یه پسر با چهره معمولی ازدواج می کردم . الان همش استرس دارم بهم خیانت کنه .  استرس دارم یکی مخش رو بزنه . شماها بگین من چی کار کنم . 

استارتر ببخشید نامربوطه معذرت

بچه ها میشه لطفا 5 تا صلوات برا مادربزرگ نامزدم بفرستید داره تموم میکنه تروخدا التماس دعا 

اگه صلوات فرستاد یا دعا کردید لایک بزنید💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام بهش زنگ نزن این لااقل کاری هست که میتونی انجام بدهی 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
استارتر ببخشید نامربوطه معذرت بچه ها میشه لطفا 5 تا صلوات برا مادربزرگ نامزدم بفرستید داره تموم میک ...

ده تا صلوات فرستاذم

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..