2777
2789
عنوان

خواستگارم بهم کفت روانی .خیلی دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2949 بازدید | 88 پست

فکش سالمه؟؟؟

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلبندان داره تایپ میکنه عجول نباشین حتما خب خب نباید کنین

از اون اول تایپ کنه بهتره دلبندان

فرقی ندارد بهارباشد یا تابستان،پاییزباشد یا زمستان،هر زمانی که باشد من همچنان میگویم(گه تو این زندگی) 🤤🤤🤤
فکش سالمه؟؟؟

امضات😩

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

تا اینکه منم گفتم باشه شاید همه درست میگن و من اشتباه می‌کنم ولی توی این چند ماه هر کاری کردم نشد که باهاش ارتباط عاطفی برقرار کنم ،و بهش یادآوری میکردم که بهتره ادامه ندیم و تموم شه ،  ولی اون به هر شکلی میخواست ثابت کنه که دوسم داره تا اینکه از طریق یه آشنا فهمیدم ایشون تو زندگی گذشتش خیلی دخترا رو میپیچونده و در‌واقع دل خیلی دخترا رو شکسته ، خلاصه منم دیروز بهش گفتم‌ خواهش می‌کنم بیا تموش شه این جلسات آشنایی ، شما خوب شما عالی ولی ما نمیتونیم کنار هم خوشبخت شیم 

یهو شروع کرد دعوا کردن که تو کلا خیلی مشکل روحی‌ روانی داری و هر روز هی میگی‌ جدا شیم جدا شیم 

گفتم میگه من نامزدتم یا دوست دخترتم که اسم جدا شدن میاری 

به‌خواستگار هستی که بعد از آشنایی فهمیدیم مناسب هم نیستی . لطفا توهین نکن بهم 

کفت توهین نمیکنم تو یه روانی بیش‌تر نیستی که نمی‌دونم چرا دوست دارم