2821
2789
عنوان

ماکارونی

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 20 پست
گوجه نزن، آب و رطوبت گوجه باعث لِه شدنِ ماکارونیت میشه. خداییش تا حالا ماکارونی نخوردی؟؟  ن ...

من آشپزی خیلی مشکل دارم سر این موضوع هم اذیت میشم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هر سوالی داشتی از خودمون بپرس، بهت میگیم. ما اینجا همه مثل خواهر هوایِ همو داریم. پس غصه ی هیچچچچی ...

من که خواهر نداشتم خودم یاد گرفتم😅😅...اتفاقا امروز ماکارونی درست کردم با ته دیگ سیب زمینی خداییش عالی و طلایی شده بود تازه هنوز سر خونه زندگيم نرفتم حسابی کدبانو شدم 😍😍😅😅ببخشید یه چیز بی ربط به تاپیک بگم

خوش به حال اونایی که خواهر دارن...دو تا داداش دارم هنوز زن نگرفتن انگار ن انگار خواهر دارن...مادرمم تفاوت سنیش باهام زیاده از این بابت خیلی غصه میخورم😔😔...اصولاً آدمیم که با حرف زدن خالی میشه به هر کس که خواهر داره غبطه میخورم ...دوست زیاد دارم دوست چندین و چند ساله ولی حس میکنم جای خواهرو نمیگیرن دیگه چه برسه به دنیای مجازی (جسارت نباشه کلی میگم هر بار اومدم تاپیک زدم خورده تو ذوقم😅😅😅)...خوش به حال کسایی که خواهر دارن خدا براشون نگه داره 

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑