2777
2789
عنوان

خوشگلابیاین😢😢😢

157 بازدید | 15 پست

خیلی دلم گرفته‌ببخشیدک نمیتونم براتون تعریف کنم ک چیشدحالم😢😢

فقط دلم میخوادنباشم

دیشب ب فکرخودکشی بودم امانتونستم الان دوباره افتاده توسرم ک ی دفعه ای خودموراحت کنم خسته ام ازهمه چیزوازهمه کس

الان دارم بااشک براتون مینویسم برام دعاکنید

دعاکنیددیگ نباشم بمیرم خواهش میکنممم😢😢😢

😙خداجون عشقموبرام نگه دار😙
از ضعف زیاده .ادم عاقل چاره کار پیدا میکنه .اگه انقدر ضعیفی منم برات دعا میکنم

کارم چاره نداره‌دنبال چاره کارهستم ۱سال بامشکلم دستوپنجه نرم کردم خواستم دنبال چاره باشم اماهیچ چاره ای نداره جزنبودن من

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه انقدر بهت فشار اومده خودتو بکش به نظرم خیلی خوبه

اما اینو بدونید افرادی که خودکشی کردن همیشه یا خیلی شاد،یا خیلی ساکت و مؤدب بودن،و هیچ وقت هیچ کس از اطرافیان و نزدیکانشون ازشون نشنیدن مه میخوان خودشونو بکشن،و بعد مرگشون همه متعجب شدن که واااای اصلا بهش نمیخورد بخواد خودشو بکشه،کسیکه مدام میگه میخوام خودمو بکشم چون خودش از اینکار بسیار واهمه داره و هیچ وقت این کار و نمیکنه،فقط میگن که جلب توجه کنن و حس ترحم بقیه روبرانگیزن،که بگن ما خیلی بدبختیم،کسی بخواد خودشو بکشه هیچ وقت در موردش حرف نمیکنه،این مطلب رو روانشناسها تحقیق و تأیید کردند

اینجا که کسی نمیشناسدت راحت میتونی مشکلتو هرچچچچچچیییی که باشه بگی مجازی اسمش خوبه شاید یکی تونست کمک کنه خودکشی راه حل نیسسستتتت 

عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی  https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ

خود کشی کار ادمای ضعیفه من اگه زندگیمو بگم بحالم زار میزنی ولی خودم زدم دنده بیخیالی

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
اگه انقدر بهت فشار اومده خودتو بکش به نظرم خیلی خوبه اما اینو بدونید افرادی که خودکشی کردن همیشه یا ...

بهم فشارآمدگفتم دیشب توفکرش بودم هم شوهرم فهمیدهم خودم ترسیدم 

میدونم اگ نباشم شوهرم راحت ترزندگی میکن دیگ بخاطرمن اینهمه غصه نمیخوره میدونم اگ بلایی سرخودم بیارم شوهرم داغون میش بخاطراین نمیتونم این کاروکنم برام دعاکنیدب زندگیم برگردفکرچرتوپرت نکنم

بهم فشارآمدگفتم دیشب توفکرش بودم هم شوهرم فهمیدهم خودم ترسیدم  میدونم اگ نباشم شوهرم راحت ترزن ...

هیچ مشکلی ارزش اینو نداره کسی جون خودشو بگیره،جون همیشه عزیزه

مشکلتون چیه خواهری؟

مشکلم این خیلی شوهرمودوستدارم اونم جونشوبرام میده امایچیزی توزندگیم نمیتونم ب کسی بگم میترسمم اینجاآشناهام باشن ب نظرخودم چاره کارم شایدطلاق باش اگ طلاق بگیرم ازجدایی ازشوهرم دق میکنم اونم بدون من دیونه میش ‌نمیدونم چیکارکنم

من پیام هاتو اتفاقی خوندم

منم یه برهه از زندگی این حالم بود 

مشکل من واژینیسموس بود خیلی عذاب کشیدم تا حل شد 

اینکه خیلی شوهرت و دوست داشته باشی و نتونی براش زن خوبی باشی و اون اینقدر خوب باشه ک کنار بمونه و دوست داشته باشه بزرگترین تحقیر واسه یه زن

منم بارها ب مرگ فک کردم اما احساسی تصمیم میگرفتم

اگه مشکلت مث من بود برام پیام بزار شاید آگه کمکی نکردم حداقل همدرد باشم

امیدوارم ک مشکلت ب زودی زود حل شه عزیزم❤️

خدایا شاکرم بخاطر داده و نداده ات🙏
من پیام هاتو اتفاقی خوندم منم یه برهه از زندگی این حالم بود  مشکل من واژینیسموس بود خیلی عذاب ...

اره واقعاانموقع داغون بودم ازروی احساس خواستم‌خودکشی کنم امابعضی هاب مسخره گرفتن

من فکرمیکنم چون شوهرم خیلی منومیخوادهرچی میگم ن نمیگ بخاطرهمین من خیلی حساس شدم اگ ی موقع روحرفم حرف بزنه بهم میریزم ازهمه بدتراینه ک خیلی خیلی دل نازکم