2777
2789

بچه ها ميگن اين ماشينا يه تعداد محدود ديگه وقتي ظرفيت پر بشه تلاش كردن يا صدبار تو سايت رفتن فايده اي نداره كه.مثلا اون خانمي كه گفته ساعت ٣ رفتم مگه اصلا ماشيني بوده؟؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اون موقع برا ي سري افراد خاص خودشون باز ميكنن شما شانس اوردي

نمیدونم والا. ولی قشنگ تا 15 دقیقه باز بود و خیلی راحت میشد ثبت نام کرد. طوری که من به هرکی میشناختم زنگ زدم گفتم اگر میخواین ثبت نام کنین بازه سایت بگین تا براتون ثبت نام کنم

عزیز امروز نخریدم. ولی بهت پیشنهاد میکنم اصلا نا امید نشو. چند ماه پیش ساعت 3 بعد از ظهر یه دفعه سای ...

عزیزم تا ساعت ده و ربع ماشینا تمام شد،چیزی نموند که بعدا بریم توی سایت😂

بچها لطفا بگید شرایطشو؟ما میخایم تیبا بخریم چند باید بدیم؟

عزیزم ایران خودرو تیبا نداره رانا داره،شرایطشم بر اساس کد ملی هست باید ببینی اخر کد ملی شما یا همسرتون چنده بعد چه روزی نوبت ثبت نامتون میشه،کسی که ثبتنام میکنه باید گواهینامه داشته باشه و تا دو سال پیش ماشینی به نامش نبوده باشه

یعنی یه ماشین ۶۰ میلیونی رو سی میلیون میخریم؟واقعا جدی میگی؟لطفا سایتشو برام بفرستین ببخشید البته

بله بین 30 ملیون تا 50 ملیون سود میکنی با پیش پرداخت 16 تا 24 تومن سایت ایران خودرو ولی متاسفانه مردم عادی نمیتونن ثبت نام کنن میزنه تمام ماشین ها پر شده حالا خواستی برو نگاه کن