2777
2789

دوستان گلم آمار بارداری با قرص این روزا خیییلی شایع شده خانمایی که از قرص استفاده میکنید باااید طرز استفاده صحیح قرصو بدونید که بعد وقتی بارداری با قرص رخ داد اسمشو نزارید حکمت خدا 

بسته اول قرص و از روز پنج پریود شروع کنید دقتتت کنید اونایی که از روز پنج شروع میکنن تا یک هفته باید درکنار قرص از روش دیگه ای مثل کاندومم استفاده کنن ولی از روز اول پریود قرصو شروع کنیدکه خیلی بهتره.قرص و هرشب سررررساعت معین مصرف کنید مثلا یه روز شب نخورید یه روز عصر حتما سرساعت باشه بسته اول قرص که تموم شد هفت روز استراحت میدید بسته دوم رو از روز هفت شروع میکنید منتظر نمیمونید که روز چندم پریوده یا هر دلیل دیگه ای از روز هفت حتما شروع کنیداگر یه روز قرص و فراموش کردید تا نوبت بعدی قرص به محض یاد آوردن قرص و بخورید وقرص اونشبم سرساعتش بخورید اگر دو روز کامل یادتون رفت دوروز پشت سرهم دوتا قرص همزمان سرساعت معین قبل میخورید اگر سه روز یادتون رفت قرص و طبق روال ادامه بدید تا بسته تون تموم بشه ولی این قرص دیگه کارایی جلوگیری رو نداره باید روش دیگه ای استفاده کنید قرصو بخاطر این ادامه میدید که تعادل هورمونیتون بهم نریزه چون اگه قطع کنید ممکنه زودتر از موعد پریود بشید وبه لکه بینی بیفتید پس درصورت سه روز فراموشی قرص وطبق روال ادامه میدید ولی حتماااا برای پیشگیری از روش دیگه ای استفاده کنید درصورت رعایت همه این موارد بارداری با قرص به زیر یک درصد میرسه وبارداری ناخواسته یا بقول بعضیا حکمت خدا اتفاق نمیفته.امیدوارم این مطلب به دردتون خورده باشه ان شاالله روزی برسه آمار بارداری ناخواسته تو ایران هم به صفر برسه🌷🌷🌷

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستتون درد نکنه خیلی مفید بود ببخشید میشه فقط از کاندوم استفاده کرد اخه میبینم که قرص ورم میاره ضرر داره من لاغرم دوست ندارم چاق بشم اینجوری...میشه از کاندوم فقط استفاده کرد به علاوه اینکه حواسمونم به دوره های تخمک گذاری باشه؟ ینی روش مطمئنیه؟ 

Nothing special...
اخه الان قرصهای ایرانی تقلبی شده واقعااا اثرش کمتره دوز دارو اومده پایین کاره خودشو نمیکنه  

عزیزم تعدادبالایی از دوستان توهمین نی نی سایتی که بهیچ وجه از تاپیکای آموزشیش استقبال نمیشه دارن قرصو اشتباه مصرف میکنن قطعی ترین روش برای جلوگیری دو روش در کنارهم هست وگرنه بقیه حداقل یک درصد خطا رو دارن بارداری ناخواسته تو کشور ما خیلی زیاده مثلا آمارش با همین قرص ده درصده در صورتیکه قرص صحیح مصرف بشه خطا روی یک درصده

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
اخه الان قرصهای ایرانی تقلبی شده واقعااا اثرش کمتره دوز دارو اومده پایین کاره خودشو نمیکنه 

دقیقاا من اینو از دوستام که تو بخشهای کنترل کیفیت کار میکنن خیلی شنیدم در مورد خیلی داروها حتی داروهای سرطانی ...ینی تستهای جوابدهیش زیر حالت نرماله که وارد بازار میشه واسه همینه قرصهای خارجی ها خوب میکنن ولی ایرانی انگار داری آب میخوری 

Nothing special...
دستتون درد نکنه خیلی مفید بود ببخشید میشه فقط از کاندوم استفاده کرد اخه میبینم که قرص ورم میاره ضرر ...

خواهش میکنم گلم قرص و حتما زیر نظر پزشکتون مصرف کنید اگر زیر نظر پزشک باشه نه تنها ضرری نداره بلکه خیلی مفید هم هست کاندوم و طبیعی روش جلوگیری محسوب نمیشن بلکه مکمل روشهای دیگه هستن درصد خطاشون بسیار بالاس باز کاندوم بهتره ولی طبیعی اصلااااا روش جلوگیری نیست

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
من دقیق سرساعت ١٢ شب میخورم امروز یه هفتست ولی پریود نشدم هنوز😭😭 امشب میخوام بسته بعدی و بخورم😁

اشکال نداره گلم شما اول یه تست بزن فقط جهت اطمینان بعد قرصتو شروع کن تا ماه آینده صبر کن قرص و قطع کنی پریود میشی اگر نشدی باید بررسی بشی 

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
خواهش میکنم گلم قرص و حتما زیر نظر پزشکتون مصرف کنید اگر زیر نظر پزشک باشه نه تنها ضرری نداره بلکه خ ...

خیلی ممنونم اتفاقا میخواستم با پزشکم مشورت کنم... قرص خوردنم دردسر داره نمیدونم چرا انقد تنبلم....ببخشید اگه کاندوم مشکل نداشته باشه یاد جنسش خوب باشه احتمال بارداری وجود نداره درسته؟ انقد میگن یه روش مکملم استفاده کنید گاهی استرسی میشم 

Nothing special...
دقیقاا من اینو از دوستام که تو بخشهای کنترل کیفیت کار میکنن خیلی شنیدم در مورد خیلی داروها حتی داروه ...

اره منم زن داداشم گفتچون دارو ساز ن . واقعا ایرانیها الویه بعد میگن ایرانی بخرید 

کیفیت داشته باشهچرا نخریم خووو 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز