خودمم نمیدونم ولله سه روز پیش رفتم دكتر راجع بارداری و علائمش دكتر بهم گفت فكر نكنم باردار باشی احتمالاً هورمونات بهم ریخته یه سونو و آز واسم نوشت منم گفتم اوكی
بعد رفتم پیش ماما گفت تا موعود پریود صبر كن بعداً برو منم فردا موعود پریودیمه اومدم اینجا ببینم منظور دكتر چه بود.
خودمم نمیدونم ولله سه روز پیش رفتم دكتر راجع بارداری و علائمش دكتر بهم گفت فكر نكنم باردار باشی احتم ...
وقتی هورمونا بهم میریزه علائم بارداری ب ادم دست میده من ک اینجوری بودم پریودم تاخیر داشت حالت تهوع داشتم دل و کمرم درد میکرد سر درد داشتم حتی ب بو هم حساس شده بودم و بعد از 10 روز تاخیر پریود شدم البته بیبی چک هم گذاشتم ک منفی بود
وقتی هورمونا بهم میریزه علائم بارداری ب ادم دست میده من ک اینجوری بودم پریودم تاخیر داشت حالت تهوع د ...
پس دردها و سوزش شكمی مانند پهلوها و تخمدانها و دور ناف زیر شكم دقیقاً با امروز 40 روزه كه اینجوریم همراه با گرگرفتگی سردرد میكرنی و كمردرد شدید تكرر ادرار و اشتهای زیاد و....... هر 40 روز رو داشتم یعنی همشون از هورمون بود؟؟؟
آخه خیلی میخوابم گهگاهی هم مثله امشب خواب به چشم ندارم. راستی تیر كشیدن واژن و سفتی سینه هم دارم. یع ...
ببین علائمی ک داری میگی واسه بارداری هم هست ولی من حرفم این هستش الکی خوشحال نشی ک مثلا بارداری و بعدش پریود بشی بخوره تو ذوقت. چند ماه اقدام کردی؟ تا پریودت چند روز مونده؟