2777
2789
عنوان

وای ادما چرا انقد بد شدن اخه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 158 پست
چرا نشد؟ مال من؟  اصلا چرا تو پیامم ک ریپلای کردین خود هشتکه پس و پیش شده؟

خب بی هشتگ حرف بزن سختته 😊آسونه ها بگو آآآ😆

برو برادر من الان موضوع ناتوانی شما در یادگیری استفاده از هشتگ نیست😊😎

آدما دیگه  اون آدمای صاف و ساده ی بی ریای قدیم نیستن یه عده فضای مجازی دروغ میگن زنمان و خیلییییی چیزای دیگه مردم دیگه حرف هیچکسو باور نمیکنن البته جاهایی حقم دارن خیلی جاها حق دارن من یه دروغایی تو مجازی شنیدم بعدش نزدیک بود شاخ دربیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

١٤ سالگي رفته باشم ؟  من نميفهمم به خدا جريان چيه ؟!  من دقيقا ٢ سال پيش ازدواج كردم ! ن ...

من نبودم و کاری ندارم، گفتم مجردی، دیگه حرفی ندارم لطفا ریپلای نکن. خوشبخت باشی بای

خدایا واسه همه چی شکر 💕💕
عزیزم اون اقا درست گفتن انگار یکی از قوانین نانوشته اینجا شده بازخورد پستهای اول اگر با فکاهی و توهی ...

من به شخصه خیلی اوقات نظراتو نمیخونم 

که تازه بخاد روی نظرمم اثر بذاره 

چون اونقدری برای خودم و نظراتم ارزش و شعور و شخصیت قاعل هستم که عین بچه اردکدنبال بقیه راه نیوفتم 😉😊

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
اره بخدا ...منم تعجب کردم اصلااااا توقع همچین برخوردیو نداشتم ...توهین تهمت بی ادبی و.....

ای بابا میدونی کلا استانه صبر مردم خیلی پایین اومده با کوچکترین جرقه ای شعله ور میشن حق داری ناراحت شده باشی

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
ولی در کل عکس گذاشتن اشتباهه محضه من خودم تا حالا یه دونه عکسم آپ نکردم و ادعایی هم نکردم 

من ادعا نداشتم ک عزیزم ....ولی باتوجه ب رفتار و بازخورد بزرگترین اشتباه حداقل امسالم بود

من نبودم و کاری ندارم، گفتم مجردی، دیگه حرفی ندارم لطفا ریپلای نکن. خوشبخت باشی بای

واقعاااا باي 😂😂😂😂😂

الان خانوم احد مياد ميزنتمون ميگه لابد خيلي پولدارين كه تا اين ساعت از اينترنت استفاده ميكنين😂😂😂😂😂😂

خب بی هشتگ حرف بزن سختته 😊آسونه ها بگو آآآ😆 برو برادر من الان موضوع ناتوانی شما در یادگیری است ...

بابا من کلا با کسی زیاد بحث نمیکنم، نمیزارم ب 3 تا پیام بکشه. 

الان برام مهم اینه چرا نمیشه؟ 

بالاخره هر کسی نظر خودش رو داره، یکی از کارآگه بازی خوشش نمیاد، یکی هم از مردای خاله زنک 😅

من به شخصه خیلی اوقات نظراتو نمیخونم  که تازه بخاد روی نظرمم اثر بذاره  چون اونقدری ب ...

خب عزیزم شما اینطوری هستی اما قطعا تمام کاربرها از چنین شعور برخوردار نیستن که تحت تاثیر جو تاپیک قرار نگیرن مساله مهم دیگه اینه که تاپیک چه کاربری زده باشه مثلا معنا بد بودن تاپیک  درمورد کاربری قدیمی و جدید کاملا متفاوته

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!