2777
2789
عنوان

وای ادما چرا انقد بد شدن اخه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 158 پست
بچه هااا بیاید راهکار بدید چجوری از فحش و توهین لبزیز نشویم😂من نبلدم همش میریزه لامصب😂😂😂 است ...

عزیزم واقعا متاسفم ...من حرف خنده داری زدم ؟؟یکی عامیانه حرف میزنه میگی بی ادب و یکی مثل منو مسخره میکنی؟؟هوف بیخیال..نظر مفید نداری ازت نخاستم مسخره کنی خانوم 

تو چقد دختر فضولی هستی از رفتارات معلومه اخه ب تو چی  با این اسم کاربری داغونت😂😂

😶😶😶😶😶 

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هااا بیاید راهکار بدید چجوری از فحش و توهین لبزیز نشویم😂من نبلدم همش میریزه لامصب😂😂😂 است ...

اجازه، اگه دیدین یکی ب یکی دیگه داره توهین میکنه و الکی ریچال بارش میکنه، نگید ب ما چه، از اون شخصی ک حق باهاش هست حمایت کنید و توهین کننده رو بکوبونید. 

قانون شده، چون با من کاری نداره پس منم باهاش کاری ندارم، اشتباه هست.

عزیزم واقعا متاسفم ...من حرف خنده داری زدم ؟؟یکی عامیانه حرف میزنه میگی بی ادب و یکی مثل منو مسخره م ...

کسی مسخرت نکرد الان راهکار گرفتی خب قفل کن تاپیکو برو تا ظهرم بشینی همین حرفاست اینجا نی نی سایته الکی نیس که😆 یکی میگه حق داری یکی میگه همینه که هس یکی میگه  به منم فحش دادن نتیجه میگیریم عکس خودتونو نزارید تا قضاوت بیهوده نشوید

متاسفم که بلد نیستی سوال مؤدبانه رو مؤدب جواب بدی، خانوم میلیونر

اين حرفو وقتي بزن كه بي منظور سوال پرسيده باشي

سن منو ميپرسي بعد از اونور به بقيه ريپلاي ميزني كه بچه است و فلانه و بيساره و بي ادبه و 

چقد عجيبه واسم ! دوستان تاپيك نظر سنجي غذا ميذارن بعضيا ميگن گوه ، يكي امروز نوشته بود شوهر گشادم ، اون يكي ميگه مادر شوهر فلان كاره ام ! بعد شما انقد لغت فالگير سخته واست ؟

ببخش اینو میگم ولی راست یا دروغش به شما ربطی نداره ب نظرم  حتی اگه طرف بلوف بزنه یا بخاد کل ...

افرین حرفه منو زدی خب جهاز برده یا نه به اون چی اخه اصن دلش خاسته بخره هر جا میری میبینی این خانوم میگه بنده خدا ۴۰۰ میلیون جهاز برده !!!!