2777
2789
عنوان

وای ادما چرا انقد بد شدن اخه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 158 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اين حرفو وقتي بزن كه بي منظور سوال پرسيده باشي سن منو ميپرسي بعد از اونور به بقيه ريپلاي ميزني كه ب ...

اونی که دهنش به چیزایی که گفتی باز میشه لیاقت خودش و جد و آبادش همونه، آره من بدم اومد از فالگیر. 21 سالته با عقل خودت جور در میاد 14 سالگی رفته باشی با اون ادعاها. واقعا جز تاسف چیزی ندارم بگم

خدایا واسه همه چی شکر 💕💕

استارتر فقط به خاطر یک عکس انقدر بهت توهین شده؟پس چقدر بچه های اینجا عجیب غریب شدن

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
اونی که دهنش به چیزایی که گفتی باز میشه لیاقت خودش و جد و آبادش همونه، آره من بدم اومد از فالگیر. 21 ...

١٤ سالگي رفته باشم ؟ 

من نميفهمم به خدا جريان چيه ؟! 

من دقيقا ٢ سال پيش ازدواج كردم ! نميدونم چرا ميگي ١٤ سالگي ؟! 

اشتباه نوشتم سال ٩٠ به جاي ٩٥ ؟ واقعا يادم نمياد ! 

ولی در کل عکس گذاشتن اشتباهه محضه من خودم تا حالا یه دونه عکسم آپ نکردم و ادعایی هم نکردم 

عزیزم اون اقا درست گفتن انگار یکی از قوانین نانوشته اینجا شده بازخورد پستهای اول اگر با فکاهی و توهین شروع بشه روند ادامه پیدا میکنه اگر با کوبیدن و همدردی هم باشه باز به همون سبک ادامه پیدا میکنه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
استارتر فقط به خاطر یک عکس انقدر بهت توهین شده؟پس چقدر بچه های اینجا عجیب غریب شدن

اره بخدا ...منم تعجب کردم اصلااااا توقع همچین برخوردیو نداشتم ...توهین تهمت بی ادبی و.....