عصر ی تایپیک زدم عکسو اینا گزاشتم نظر بدنو کلا دور هم شاد باشیم ی عده گفتن خودت نیستی دروغ میگی معلوم نی عکسارو از کجا کش رفتی ...ی عده گفتن بی حیایی عکس میزارس ...ی عده گفتن کمبود داری عقده ای ...واقعاااا متعجبم از این همهههه ذات بد ...دنیا داره ب کجا میره اخه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اين حرفو وقتي بزن كه بي منظور سوال پرسيده باشي سن منو ميپرسي بعد از اونور به بقيه ريپلاي ميزني كه ب ...
اونی که دهنش به چیزایی که گفتی باز میشه لیاقت خودش و جد و آبادش همونه، آره من بدم اومد از فالگیر. 21 سالته با عقل خودت جور در میاد 14 سالگی رفته باشی با اون ادعاها. واقعا جز تاسف چیزی ندارم بگم
ولی در کل عکس گذاشتن اشتباهه محضه من خودم تا حالا یه دونه عکسم آپ نکردم و ادعایی هم نکردم
عزیزم اون اقا درست گفتن انگار یکی از قوانین نانوشته اینجا شده بازخورد پستهای اول اگر با فکاهی و توهین شروع بشه روند ادامه پیدا میکنه اگر با کوبیدن و همدردی هم باشه باز به همون سبک ادامه پیدا میکنه
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!