بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون گلم از راهنماییت 😘اره باید برم دنبال مارک ایسوز ...اگه چیزی مونده باشه با این شرایط الان😞
خواهش میکنم وظیفه بود من همین لب تاپی رو که میگم براون چون هم جنس ایران بود و هم ثبت نامی بود پارسال اذر پام هشتصد تومن در اومد امسال داییم یه ماه پیش میخواس بگیره واسه دخترش دو میلیون نیم یعنی اگه شما ایسوز خوب بخوای باید بیشتر پول بدی یه چیزی تو مایه های ایفون4 گیرتون میاد
دلیل نمیشه هرکس که لپ تابش بفروشه مشکل داشته باشه بعضی یه لول بالاتر میگرن که حافظه بیشتر یا گرافیکش بهتر باشه واگر خودت خیلی شناخت نداریبا یه دوست که میدونه یا اشنا داری برو یا اطلاعات خودت رو بالا ببر بعد بخر
گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
دلیل نمیشه هرکس که لپ تابش بفروشه مشکل داشته باشه بعضی یه لول بالاتر میگرن که حافظه بیشتر یا گرافیکش ...
اون دیگه مال خرپولاست چون یکی مث من که تو شهرستان کوچیک زندگی میکنه کسی اونقدر پول نمیده گوشی یا لب تاپ نوشو بخواد عوض کنه مثلا وقتی ما رفتیم گوشی مامانم رو بخریم یه اقایی صب یدونه گوشی برده بود بعد بعد از اومد به زووور دویست تومن کمتر ازش خرید هر چی هم یارو میگف بخدا ازش کار نکردم صب پیشت بردم میگف روشنش کردی میخوره تو سر قیمتش
فدات گلی😘ندارم خواهر همینم حاصل پس انداز چندین ماهه اس😢😢
من یه سال پولمو جمع کردم شد سیصد تومن یه لپ تاپ پونصد تومنی قسطی سه سال پیش خریدم بابام دو قسطشو داد حالا میگه مال خودمه میگم پدر من شما 50شو بیشتر ندادی میگه بلاخره قسطشو دادم یا نه خلاصه تصاحبش کرد😐😐😐