2777
2789
عنوان

بخاطر یه زنیکه خراب از کارم استفا دادم😏

| مشاهده متن کامل بحث + 17848 بازدید | 309 پست
بابا ب اسمش نرین خوشتیپ بود 😂😂😂😂😂😂😂😂

مثل "اصغری" تو فیلم شهرزاد 😂😂😂😂

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شب عباس بوگندو نبودم😁😁 سلامتى غلام نصاب 

منم نبودم از بچه ها شنیدم😁😁😁

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

گفتی من دو ماه پیش دنبال کار میگشتم. نگفتی پارسال رمضون که

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
زمان دانشجوییم تو سرویس دانشگاه یه پسره صبونه برام لقمه میگرفت اون دانشجوی ارشد بود من ترم یک منم می ...

هیچ فکرشو میکردی ی روز از پادشاهی برسی ب شام درست کردن😐😐ک تازه مرغ و گوجه ام نداشته باشی😂😂😂

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
سلامتى همه اصغر ها  همه ممد ها  همه مادرشوهر ها  همه جارى ها  همه معروف هاى ...

نوش

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
زبون باز ، سلیطه ، از اون زنای ک تا یه مرد میبینن خودشون رو گم میکنن ، ۳۰ سالش بود طلاق گرفته بود، ا ...

بیا دیگه اینم اصغر اقا انقدر لقمه هاشو گرفتی خوردی احتمالا پولاش تموم شد نتونست نون بخره واست لقمه بگیره رفت سراغ این زن پولداره 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اخه من کلا دوماه اونجا بودم واسه این اینجوری گفتم وگرنه من الان شهرستانم تهران نیستم دیگه و الان با یکی دیگه هستم 

اشتباه بوده عزیزم شما ببخش

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین 😔💔؟!

فعلا داریم لقمه های اصغری میخندیدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
زبون باز ، سلیطه ، از اون زنای ک تا یه مرد میبینن خودشون رو گم میکنن ، ۳۰ سالش بود طلاق گرفته بود، ا ...

نه_به# خیانت اصغر

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
هیچ فکرشو میکردی ی روز از پادشاهی برسی ب شام درست کردن😐😐ک تازه مرغ و گوجه ام نداشته باشی😂😂😂

وااااااااای آره بخدا . دورانه اوجم بود هیچ وقت فکرشم نمیکردم به اینجا برسم😀😀😀😀😀

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

زنه رفته بود شماره صاحب کارمون رو گیر اورده بود و بهش پیشنهاد داده بود☹️☹️☹️☹️ خودش اینا رو واسه ما گف

گفت صاحب کارمون گفته من زن و بچه دارم و تو فقط میتونی یه فروشنده باشی حد خودت رو بدون ، ولی این از رو نمیرفت و وقتای ک تو مغازه بود میرفت میچسبید بهش و الکی باهاش حرف میزد😕😕😕😕

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین 😔💔؟!