2777
2789

سلام ، بیاید تا ماجرای فروشگاهمون رو بهتون بگم ، فقط صب کنید تند تند ثایپ میکنم براتون

کامل از اول براتون توضیح میدم 

من دوماه پیش دنبال کار بودم تا توی یه نون فانتزی توی شمال تهران رفتم سرکار ، فروشندگی تون فانتزی و شیرینی خشک بود تو یه منطقه خیلی خوب ، روز اول ک رفتم یه خانمی ک سنش بالا بود اونجا بود و تو همون دو روز اول با صاحب مغازه دعواش شد و اخراجش کردن ، بهم گفت نمون اینجا ، اینجا جز دردسر چیزی برات نداره اما من فک کردم از حرصشه و به حرفش گوش ندادم 😭

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین 😔💔؟!

خوب

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب😆

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز