2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 116 پست

سوره جن رو بخون دو صفحه بیشتر نیست کسی که بخونه از شر جن و انس در امانه و بهش فکر نکن برو یه فیلم خنده دار ببین تا حالا خودت از نزدیک کسی رو دیدی که جن دیده باشه؟ این اتفاق ها خیلی نادر هستن ذهنت رو مشغولش نکن

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 
منم تنهام نترس بابا 

بیا پیش من با هم بخوابیم من دارم سکته میکنم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چهار قل ، آیة الکرسی بخون ، سوره جن هم شب نخون میگن شب خوب نیس تو همین تاپیکا دیدم گفتن شبا نخونی

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟
سوره جن رو بخون دو صفحه بیشتر نیست کسی که بخونه از شر جن و انس در امانه و بهش فکر نکن برو یه فیلم خن ...

نه ندیدم ولی یه چیزی تو خونمون خیلی هست همش یه چیزی گم میشه بعدا همونجا نیست زه مدت بعد همون سرجاش پیداش میکنم یا یه جای بی ربط اینا کار جن یه نظرتون؟

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

هیچی استرس ‌ار خودشو می کنه جن وجود داره ولی همچین موجودی اجازه ظاهر شدن مقابل انسان ها رو نداره هیچ کس نمی تونه جن ها رو ببینه چون اگه کسی جن ببینه دیوانه میشه پس این دروغا رو باور نکن یه قرص سر ما خوردگی بخور حالا صرفا امشب که خوب بخوابی و استرس نداشته باشی

زندگی درک همین اکنون است .....
نه ندیدم ولی یه چیزی تو خونمون خیلی هست همش یه چیزی گم میشه بعدا همونجا نیست زه مدت بعد همون سرجاش پ ...

ن بابا چ حرفا میزنی خودتون یادتون میره منم همینجوربودم همش فک میکردم ناپدید مطیشن یا خواهرم برمیداره اخرش میفهمم کارخودم

👑یک زن اگر زن باشد ملکه است👑
کاری نداره تی وی روشن بذار فیلمی سریالی چیزی نگاه کن ی چراغ کوچیکم بذار روشن باشه همون جا جات بنداز ...

اینقدر ضربان قلبم بالاست فکر نکنم خواب به چشمم بیاد بعدم تا چراغ روشن باشه خوابم نمیبره بابد رو تختم باشم

وای پشت پرده چیه وایستاده😄😄😄

بدجنس کی بودی 

به این چیزا اصلا فکر نکن ، یه صلوات شمار انگشتی بنداز تو انگشتت چشاتو ببند انقدر صلوات بفرست تا خوابت ببره ، من همیشه این کار و می کنم

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

ن بابا چ حرفا میزنی خودتون یادتون میره منم همینجوربودم همش فک میکردم ناپدید مطیشن یا خواهرم برمیداره ...

نه باور کنید نیست همون سرجاش بعد پیدا میشه بارها شده