ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
عزیزم زودتر درستش کن بهتر از درد کشیدنه ،فعلا روغن هنزل بگیر بزار روش تا اروم بشه دردش
گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
عزیزم زودتر درستش کن بهتر از درد کشیدنه ،فعلا روغن هنزل بگیر بزار روش تا اروم بشه دردش
😢 اره ولی ایقد میترسم برم غش میکنم
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه الان نمیتونین برین دکتر یه اسپری اسمش لیدوکایین هست. تا روی دندونتون که درد میکنه بزنین بی حس م ...
وای باشه 😢
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچچچچچچچچچ کس به اندازه من از دندون پزشکی نمیترسید ولی یه روز اینقدرررر درد کشیدم با خودم گفتم بالاتر از این درد که نیست رفتم دکتر از استرس حتی امپول توی دستش ندیدم بیحس که شد درد هم رفت اینقدر ذوق مرگ شدم والا به خدا برو ببین اصلا ترس نداره
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»