2777
2789
عنوان

شوهر گشاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3551 بازدید | 55 پست
زنگ بزن تاسیساتی بیاد پولش از جیب خودش میره دفعه بعد خودش میجنبه

بابا حساسه میگه چرا زنگ میزنی به مرد کار مردونرو😂😂بش میگم خو تو زنگ نمیزنی یا انجام نمیدی چیگار کنم؟خدا پسرخالشو خیر بده همه کارا خونم رو دوش اونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای کاش شوهر منم گشاد بود بس که تو کمک کردن خراب کاری میکنه ظرف شستنی یه گندی میزنه بیا و ببین تازه یکی میخواد تمیز کنه جارو زدن شو که اصلا ولش کن همه آشغالها رو زمینه نمیدونم کجا رو جارو می‌کشه 😂😂😂😂😂😂😂

برعکس بابای من قربونش برم همه کاری تو خونه میکنه بعضی وقتا باخودم میگم مردی بهتر از بابام تو دنیا نیست

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
همش تقصیر باباشه اینقد لوس بارش آورده بلد نیست یه آچار دستش بگیره چند پیش خودش گفت به بابام بگو درست ...

وای بخدا اینم مامانش لوسش کرده.به من میگه پاشو فلانو بیاریم میگم بزار شوهرم بیاره میگه ن گناه داره کمر درد میگیره😑

من کمرمو از تو ... تو اوردم😑

وای بخدا اینم مامانش لوسش کرده.به من میگه پاشو فلانو بیاریم میگم بزار شوهرم بیاره میگه ن گناه داره ک ...

ننشو که نگو میاد خونمون شوهرم از ترسش یه استکان جابجا نمیکنه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

شوهر من طفلک یه بار شلوارشو پرت نکرده هر چی برداره میذاره سرجاش هر چی خراب شه بدون این ک من بگم درست میکنه هر شب ک از سرکار میاد سرویس بهداشتیو میشوره کلر هم میریزه بعد ب منم میگه گلم عشقم دمپایی ک خیس میشه تکیه بده دیوار  وسواس داره همش طبقه های یخچالو تمیز میکنه اجاقو فویل میکشه میگه اینطور راحتتر تمیز میکنم!اصلا یه وضعی داریم همش سطل آشغالو میبره تو حموم میشوره میگه بو میده و....دو نفر آدمیم همش دست میکشه رو فرش یه چیزی ب دستشبیاد برداره مثلا یه تیکه نون میکروسکوبی ریز  

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
بخدا خو خیلی گشاده.یعنی بخوام ب چیزی دیت نزنه کافیه بزارمش تو پلاستیک گره بزنم.چون حال نداره گره باز ...

تو گینس ثبتش کن چون قابلیتشو داره 😂😂😂😂

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .