2777
2789
عنوان

وااااای بدویید بیاید ببینید ازشوهرممممم چی شنیدمممم شاخ درمیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 4091 بازدید | 140 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مطمئنم دروغ گفتن به شما استارتر

امکان این مساله زیررررررررر صفره

بستن لوله آقا با آزمایش اسپرم هیچچچچچچچ ارتباطی نداره

چرا وقتی یه نفر میخوا لوله ش رو ببنده ازش آزمایش اسپرم بگیرن خنده دارا اصلا بخدا

میشه برای مادرشدن همه ی منتظرا ومن یه صلوات بفرستید.😍
بذارید من یه چیزی تعریف کنم شاخاتون دربیاد

بگووووووووووووووو

یک چیزهایی هیچ وقت عادی نمی شود بچه دار شدن مثل یک جادوست. مثل افسانه ای شیرین و عجیب و غریب که سخت می شود باورش کرد. آخر چطور می شود یک دفعه مادر شد. همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت می دهند و می گویند این بچه شماست، همه چیز تغییر می کند. دستت را می گذاری روی شکم و حس می کنی از همین حالا باید قوی تر باشی. باید محافظت کنی از این نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی، همراهش باشی. شروع به تکان خوردن که می کند فکر می کنی دیگر خودت نیستی، دیگر پاهایت روی زمین نیست. لذتی وجودت را می گیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. با گذشت هر روز و هر ماه چقدر عاشق تر می شوی. چقدر قلبت می تپد برایش. برای اویی که هیچ نمی دانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. از همین روزهاست که نگرانش می شوی. که چرا تکان نمی خورد، چرا نمی چرخد، چرا با لگدهایش نمی گوید من اینجام. بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد مادر❤️ خدا جون دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی قربون مهربونیت برم  
بذارید من یه چیزی تعریف کنم شاخاتون دربیاد

تخیل تو دیگه چیه؟اونم میشنویم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ننگ.به.نیرنگ.تو#  ‍

نیرنگ-نبود-پیشنهاد-بود#  

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

دوستایی که میگن فیلمه و...باورتون نمیشه من ازدیروز به فکر اون زنم وکارای وقیحانش وفیلمایی که شوهره از زنه داره خدا کنه دروغ باشه چون منم پاهام چسب زمین شده بود

امیدوارم هممون بچه هامونو سالم بغل بگیریم
اخه به نظرت یه مرد نظامی اجازه میده صورت جلسه ای که اسم وهمه چی اونجاس من بذارم نتتتتت

به نظرت ما اسکولیم؟!

اصلا یه مرد نظامی چرا باید از صورت جلسه عکس بگیره؟ 

شوهرت درجش چیه و توی چه رسته ای هست؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.