2777
2789
عنوان

ميگرن شديد

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 27 پست
منم میگرن دارم بدترین درده لامصب من فقط با قرص سوماتریپتان خوب میشم وقتی عود میکنه دیگه هیچی خوبش ...

من وقتي سردردم شروع ميشه ديگه هيييييچ چيز خوبش نميكنه الانم تنها اميدم بوتاكسه كه دكتر گفته انجام بده چون دوز قرصاتو ازين بالاتر نميتونم ببرم

بمیرم برای مامانم ایشونم میگرن داره وقتی دردش شروع میشه جیگرم کباب میشه میخوام بمیرم

آخي عزيز دلم😔واقعا بده من كه اين چن روزه همش ميگم خدايا من يا بميرم يا خوب بشم😔😔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واقعا تاثير داره؟؟ من كه همششش خوابم يني كار ديگه نميتونم كنم باورتون نميشه ديشب از نه شب تا امروز ١ ...

آخى ميدونم

استرس و ناراحتيهاى روحى هم تشديدش ميكنه كه متاسفانه اين روزا همه دارن... اون پدها هم بدنيستن خنك ميكنن و كمى آروم

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
آخي عزيز دلم😔واقعا بده من كه اين چن روزه همش ميگم خدايا من يا بميرم يا خوب بشم😔😔

یبارا یکی از فامیل های ما اینجوری بود بعد رفتش بیمارستان میلاد ازش یه ازمایش کلی گرفتن فهمیدن نمیدونم چیه خونش کمه بهش دارو دادن خوب شد حالا میخوام مامانمو ببرم ببینم چی میشه

جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود... 
آخى ميدونم استرس و ناراحتيهاى روحى هم تشديدش ميكنه كه متاسفانه اين روزا همه دارن... اون پدها هم بدن ...

اره واقعا من كلا نوع ميگرنم قديما اينطور نبود 

يه نصف روز معمولا طول مي كشيد نه چند روز

كه اونم بنظر خودم در اثر فشار روحي مدلش تغيير كرد

یبارا یکی از فامیل های ما اینجوری بود بعد رفتش بیمارستان میلاد ازش یه ازمایش کلی گرفتن فهمیدن نمیدون ...

خونش كمه؟! من قبلا همه كارهاي ام آر آي و نوار مغز و خلاصه همه كارا رو كردم در نهايت هم گفتن همون ميگرنه

دكترم هم تهران دكتر طيبه عباسيون كه واقعا دكتر خوبيه اما ميگرن لامصب درمان قطعي نداره😔

خونش كمه؟! من قبلا همه كارهاي ام آر آي و نوار مغز و خلاصه همه كارا رو كردم در نهايت هم گفتن همون ميگ ...

نه یه گلبول خونش کم بود والا نمیدونم

جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود... 
اره واقعا من كلا نوع ميگرنم قديما اينطور نبود  يه نصف روز معمولا طول مي كشيد نه چند روز كه او ...

همينطوره

من ميگرنم بيشتر بصورت سرگيجه س! البته يه وقتايى هم سردرده. و دقيقا ناراحتى و فشار روحى خيييلى شديد و طولانيش ميكنه

انشاالله خوب ميشى عزيزم

سعى كن نوشابه ، پنير، غذاهاى كنسروى، و قهوه زياد مصرف نكنى . توى جاهاى گرم و شلوغ هم نرى و آرامش داشته باشى

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
جدا؟يني اصلا ديگه سراغتون نمياد؟؟منم دارم فك ميكنم برم سمت طب سنتي شايد اون تونست خوبم كنه😔

به من گفت 3ماه پشت سر هم برم , که چون من باردار شدم یکبار بیشتر نرفتم , داروهاش هم به خاطر بارداری استفاده نکردم , از اون موقع 7ماه میگذره و من نهایتا 5-6بار سردرد گرفتم که با آستامینوفن ساده خوب شد , درصورتیکه قبلا فقط با نوافن خوب میشدم

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50