2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس مشکلت چیه؟من مشکل دارم 

هیچی خسته شدم بقیه رو میبینن کلا اون چیزی نیست که باید باشه یعنی اعتماد نمیشه کرد واقعا حتی حتی به فامیل از دعوا خانواده و بعد تو یه اتاق هم زندانی شدم همش تو این اتاقم نمیدونم چکار کنم با هر کی دوست هم میشم اون جیزی نیست که میخوام یعنی ادم خوب پیدا نمیشه

خوبه اصلا مردیم چی میشه و این چیزا 

برای تجربه کردن و اینکه چی میشه فقط بهش فکر میکنی؟؟ هیچی نمیشه تو خودکشی میکنی همون لحظه درد میکشی اول بعد همت عزیزات میان جلو چشمت بعد همه دلتو ترس وحشت پر میکنه دلت میخاد زنده بمونی همین !😐

26 سالت بشه خوب میشی... منم همینجوری بودم . اخه ادم از وقتی درسش تموم میشه تا وقتی کارش مشخص بشه و زندگیش بیفته رو غلتک احساس میکنه تو برزخه و همش حالش بده

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
هیچی خسته شدم بقیه رو میبینن کلا اون چیزی نیست که باید باشه یعنی اعتماد نمیشه کرد واقعا حتی حتی به ف ...

اگه با کسی دوس شدی عاشقت شد تا اخر پاش بمون هررر چیم شد ازش دست نکش🙂

مطمئن باش بعد از من دیگه چشمای هیچکس موقع دیدنت از ذوق برق نمیزنه💔
تجربه دارین انگار 😑😑☺ بدون منظور

اره گفتم که تو پیام اول بهش فکر نکن من انجام دادم شاید الان بگی از خودم زندگیم ادما خسته شدم اما لحظه ای که تک تک سلولای بدنت حس میکنی که دارن میمیرن اون لحظه تازه یادت میوفته این دنیا با همه بدیاشو دلت نمیخاد ترک کنی تنوز اونقدرام ازش سیر نشدی 

منم میترسم چطوری انجام بدم ولی خوشم میاد

کلی مشکل روحی جسمی مالی داشتم درسمم خوب بود اینقدیکی از خونوادمو دوستام روانیم کردن تو خونه ومدرسه روانی شدم رتبم تو کنکور داغون شد خوشکل وهوش به چه دردم خورد یه پسره هم ازم سواستفاده کرد برم خودمو بکشم؟

اگه با کسی دوس شدی عاشقت شد تا اخر پاش بمون هررر چیم شد ازش دست نکش🙂

بیشتر راستش بخوام بگم دنبال کسیم دوست باشیم فقط نه چیز بیشتری در کل زیاد مهم نیست دوست چون اهل دوست و این جیزا نیستم ولی بزرگتر شدم موقع ازدواج خیلی مونده اگه بشه تا اخرش هستم نامرد نیستم