2777
2789
مگه ازدواج آمادگی میخواد؟

اره خب منظورم واقعا ته دلت بخای که وارد زندگی مشترک بشی و مسیولیت زندگی بخای قبول کنی زن بودن  مادر شدن اینها خیلی سخته ها 

نگا من خودم چون حوصله ازدواج ندارم کسیم میاد حال ندارم بحرفم 

من خودم ازکسی خوشم نیاد باهاش نمیحرفم.توجمع قوم شوهر کم میحرفم.کلا با کسی حال نکنم حرف نمیزنم.ولی بحث خاستگار باشه همه حرفامو رک و راست میزنم

یه روزی انقدپولدارمیشم ک وقتی گوشیم هنگ کرد...خیلی بیخیال,,,محکم بکوبمش به دیوار😇😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كم گويي و گزيده گوي چون دُر كم حرفي اونجاش قشنگه كه وقتي لب باز كنه حرفا پر مغز باشه و خالي نب ...

صحیح مرسی از راهنماییتون دوستم 

منم دوسدارم قبل اینک حرف بزنم بهش فکر کنم و حرف اضافه نزنم

چیکار کنیم پرحرف شم ☹😭من خیلی زجر میکشم

هر حرفی میاد توذهنت هر سوالی اون لحظه ب زبون بیار

یه روزی انقدپولدارمیشم ک وقتی گوشیم هنگ کرد...خیلی بیخیال,,,محکم بکوبمش به دیوار😇😕
نگا من خونه خوبم با همه خوبم پر حرقم برای خاستگار نه چون حال عروس شدن ندارم فعلا

والا منم بنظر خودم تو خونه پرحرفم ولی مامانم اینا میگن نه کم حرف میزنی

دقیقا فک میکنم اگ این حرفو بزنم زشت میشه

اصلا این فکر نکن راحت باش به خودت اعتماد کن به خودت بگو حتی اگه زشت بشه اشکال نداره یکی دوروز یادشون میره کم کم تا عادت کنی حرفت تو دلت نزاری اگه حرف ها تو.تو دلت بزاری افسردگی میگیری.اما اگه راحت حرفت بزنی روز ب روز پر انرژی تر میشی

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

منم خیییلی کم حرفم. خجالتی نیستم. فقط کم حرفم. نمیدونم درباره چی حرف بزنم.

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ