2777
2789
همه مثل شما فکر میکنن ک میافتن به خرید و اوضاع اینجوری میشه

الان دوست من تمام پولش پنجاه ميليون پول بود كه بيچاره ميخواست اگه بشه پول بذاره روش يه خونه چهل متري با وام بگيره،نه تنها نميتونه خونه بگيره بلكه ارزش پولش هم اومد پايين و حتي وسيله هاي خونشم نميتونه بگيره و پولش داره خرج ميشه بنظره شما بايد چيكار كنه الان؟و همون يك مقدارم از دست نده؟

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا دوس ندارم بهش فک کنم .😢😢 بچه ها ما لنگ پنجاه تومنیم اصلا جور نمیشه به نظرتون عاقلانه اس طلا ...

اگه موضوع خیلی مهمه مثلن واسه خرید خونه بفروش وگرنه اشتباه منو نکن من تو گرمی 170 فروختم الان پشیمونم

من واقعا اولش ک همه چی گرون شد هیچی هیچی نخریدم حتی ماشین نخریدم ک تو کمپین نه ب خرید شرکت کرده باشم ...

ما هم نخریدیم و نمیخریم

اما اکثر مردم نقدینگی زیادی دارن و حتما همه چیز میخرن و بیشتر هم میخرن ک بعدا بفروشن و سود کنن

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
ما هم نخریدیم و نمیخریم اما اکثر مردم نقدینگی زیادی دارن و حتما همه چیز میخرن و بیشتر هم میخرن ک بع ...

این بیچاره ها دلال که نیستن برای حفظ ارزش پولشون چاره ای جز خریدن ندارن  

نه عزیزم کار از مردم گذشته متاسفانه دیگه

نه دیگه شما ببین چقدر از مردم افتادن به خرید؟ 

هی میگن گرونتر میخاد بشه و هی میخرن و میخرن

حالا بیچاره اونایی ک میخان ی حلقه برا ازدواج بخرن. اینقدر گرون شده ک نقره میخرن

الان دوست من تمام پولش پنجاه ميليون پول بود كه بيچاره ميخواست اگه بشه پول بذاره روش يه خونه چهل ...

منم میخواستم خوانه بخرم الان پولم نمیشه یه سمند باهاش خرید حتی 😐😐😢😢

من چهارماه پیش ده تومن داشتم تو بانک ولی دست نزدم رفتم سه تومن ی تک پوش بزرگ گرفتم دیشب رفتم همون ده تومنو ی تک پوش اندازه تک پوش خودم گرفتم خب ببینین پولم از ده تومن رسید ب سه تومن همونجا ک ارزون بود گفتم نخرم ک ارزونتر میشه بزارم بانگ ولی الان بدتر شد

تیکر تولد یه سالگی الینام
این بیچاره ها دلال که نیستن برای حفظ ارزش پولشون چاره ای جز خریدن ندارن  

چرا خب؟ نخرن . بقیه رو هم تشویق به نخریدن کنن

ما هم قبلا میتونستیم ماشین بخریم ولی نخریدیم. الان ک اصلا نمی تونیم بخریم. اما بازم نمیخریم و دنبالشم نیستیم . اون پول ماشینم نرفتیم دلار و سکه بخریم

من چهارماه پیش ده تومن داشتم تو بانک ولی دست نزدم رفتم سه تومن ی تک پوش بزرگ گرفتم دیشب رفتم همون ده ...

به خدا منم دوسال صبر کردم که بهتر بشه دیدم نخیر عملا پولی واسم نمونده😢

چرا خب؟ نخرن . بقیه رو هم تشویق به نخریدن کنن ما هم قبلا میتونستیم ماشین بخریم ولی نخریدیم. الان ک ...

نه مردم هيچى نخرن  و نخورن فقط اون بالاييا بخورن و بخرن و ببرن!!!

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
من فکر میکنم اوضاع خیلی وخیمتر از عرضه و تقاضاس کتاسفانه

این ساده ترینشه عزیزم

مردم همینم رعایت نمی کنن

اون دزدهای برزگ رو ک کسی دستش نمیرسه بهشون ولی مردم هم به خودشون رحم نمیکنن