2777
2789
متاهلی مشکلت چیه

ن مجردم

من کم میارم تو زندگی 

همیشه گریه

دلم به همه میسوزه

نمیتونم انتخاب کنم

فقط من میمونم و شب بیداری هام با گریه و سردرد

تو تنهایی خودم 

به کی بگم 

واسه هیچکس مهم نیستی دختر♡🍭💕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ن مجردم من کم میارم تو زندگی  همیشه گریه دلم به همه میسوزه نمیتونم انتخاب کنم فقط من میمون ...

من که متاهلم وضعم مثله توعه ولی سعی کن قران بخونی و دلت ب حال خودت بسوزه تو دنیا کسی ب فکرت نیس جز خودت

واسه چه چيزي نميتوني تصميم بگيري

چون به همه گناهم میاد اینو بخوام اون میمیره اونو بخوام این میمیره 

ضررشو من میبینم اخه با این باشم عذاب وجدان میگیرم برا اون با اون باشم عذاب وجدان میگیرم برا این 

نمیتونم ک زندگی کنم

کدوم انتخاب درسته چرا نمیتونم تصمیم بگیرم

چی میشه یکی منو بفهمه

توخودتو سبك كن به بعضي حرفا نبايد اهميت بدي 

من نمیتونم تحمل کنم حرفا خیلی سنگینه دلو میشکونن 

متنفرم از خودم از دلم ک به همه دلش میسوزه ولی به خودش ن چرا اخه

من که متاهلم وضعم مثله توعه ولی سعی کن قران بخونی و دلت ب حال خودت بسوزه تو دنیا کسی ب فکرت نیس جز خ ...

خدا هم با من قهره ک 

منو نجات نمیده

یا راهو نشون بده

یا سرطان بگیرم بمیرم 

من متاهلم خيلي اذيت ميشم خيلي مشكلات دارم توتنهايي خودم خيلي گريه ميكنم ازرده ام خيلي خيلي جاها خوردم كرد شوهرم بازم باخنده سرموبلند كردم دلم خونه ولي سعي ميكنم كم نيارم هروزمو ازنو شروع ميكنم توهم سعي كن تلاش من روحيتو عوض كني يه سري رفتاراتوعوض كني دل نسوزوني خودتوبزار جا اونا بگو اگه من جاش بودم اونام دلسوزي ميكردن واسم؟كاري كه عقلت ميگروبكن با اوني باش كه هركاري حاضره واست بكنه نه اوني كه نقش بازي ميكنه كه دلت به رحم بياد نزاركسي از دل نازك بودنت سواستفاده كته

خدا هم با من قهره ک  منو نجات نمیده یا راهو نشون بده یا سرطان بگیرم بمیرم

خدانکنه ناامید نباش امید.داشته باش خدا باهاته من تو.زندگیم.خیلی مشکل دارم.ولی خدا باهامه چون امید.دارم.ناامید.نباش

من متاهلم خيلي اذيت ميشم خيلي مشكلات دارم توتنهايي خودم خيلي گريه ميكنم ازرده ام خيلي خيلي جاها خورد ...

ن واقعا من گم شدم نمیدونم چی میگه عقلم فقط اینو میدونم من نباشم میمیره این اون یکی هم حالا قهره ک چرا سراغشو نمی گیرم تهدید میکنه ک نشونت میدم چی به چیه سراغشو حرفاشو به دل میگیرم

خب اگه نمیشه گفت پس چرا تایپیک میرنی

هاااا چی شد جرمه ؟؟؟

گناه کردم؟؟؟

ادم کشتم با این تایپک؟؟؟؟

دنیا سرت ریخت با یدونه تایپک من؟؟

اجازه میگرفتم؟؟؟

یدونه اینجاست دیگه اینم زیاد میبینید ب من؟؟؟

اوووووف چرا خدا چرا......

خدانکنه ناامید نباش امید.داشته باش خدا باهاته من تو.زندگیم.خیلی مشکل دارم.ولی خدا باهامه چون امید.دا ...

امیدی واس زندگی کردن ندارم به جایی رسیدم ارامشو تو مرگ میبینم سخته

یکی رو میخوام سرمو بزارم رو شونش حرفامو بگم گریه کنم اونم فقط بغلم کنه درکم کنه قضاوتم نکنه ترس از دست دادانشو نداشته باشم 

2790
2778
2791
2779
2792