2777
2789
عنوان

پووووول

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 99 پست
فعلا که کارش هست خدارو شکر .اگه بیکار بود و وانت داشتید میتونست حتی سبزیجات و میوه جات هم با وانت بف ...

ممنون از دعای خیرتون حقیقتش شوهرم بلدنبودراهش روبرای همین ورشکست شدهمه میوهاش خراب میشدمشتری نداشت من چشمم ترسیده ازمیوه فروشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👌👌👌اینقدرمرفهه بی دردهست که اصلانمیفهمن درمردم روفقط بلدن حرف بزنن

آدم هر چقدم پولدار باشه بازم گرونی رو میفهمه...

بعضیا حرفایی میزننا..

خسته شدم بخدا....بخاطر بدهکاری طلامو فروختم...چ دردی بگی چ بمونه

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
آدم هر چقدم پولدار باشه بازم گرونی رو میفهمه... بعضیا حرفایی میزننا.. خسته شدم بخدا....بخاطر بدهکا ...

فهمیدن بادرک کردن باپوست وگوشت واستخوان فرق داره والاماداریم زیربارگرونی لهههه میشیم 

این چه حرفیه شمامیزنیدمعلوم گشنگی وبی پولی نکشیدی من دوتابچه دارم که همش شرمنده شون هستم که فقرموادغ ...

کشیده باشم یا نکشیدم این عقیده من هست

و این که بار ها گفتم پول واقعا اینقدر ارزش نداره و پول پرستی کار بسیار زشت و بدیه و بار ها هم در اینده میگم

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
فک کنم مجردی نمیدونی چ خبره.... وقتی کرایه خونت افتاد عقب و کلی بدهکاری و قسط داشتی ،صابخونه چپ چپ ...

بله مجردم

بار ها در گذشته گفتم الان هم همینو میگم و در اینده هم بار ها خواهم گفت

بله مجردم بار ها در گذشته گفتم الان هم همینو میگم و در اینده هم بار ها خواهم گفت

بهت پیشنهاد میکنم برا یبارم ک شده بین مردم برو ببین دنبا دست کیه...فعلن ک دنیا دست پولداراس...

شرمندگی پدر و شوهر رو ندیدی خو ما چی بگیم بهت

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
کشیده باشم یا نکشیدم این عقیده من هست و این که بار ها گفتم پول واقعا اینقدر ارزش نداره و پول پرستی ...

انشاالله همیشه روعقیده ت بمونی وجبرروزگارمجبورت نکنه ازحرفات پشیمون بشی

بهت پیشنهاد میکنم برا یبارم ک شده بین مردم برو ببین دنبا دست کیه...فعلن ک دنیا دست پولداراس... شرمن ...

شرمندگی پدر یا ... ربطی نداره که بیاین پول رو اینقدر با ارزش جلوه بدین و حتی دنبال دعا میگردین که پول بیادد

شرمندگی پدر یا ... ربطی نداره که بیاین پول رو اینقدر با ارزش جلوه بدین و حتی دنبال دعا میگردین که پو ...

دنبال روزی زیادیم...با برکت شدن پول....

✔پولداری خوشبختی نمیاره ولی بی پولی بدبختی میاره❌