من۲۲ مدیر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 عنوان پووووول | مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 99 پست چرااا پول نیس....خسته شدممممممم...هر چی مخام ب پول بستس...😕😕😢😢 تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔 1397/07/03 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حدیث۶۴ عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 1809 فعلا که کارش هست خدارو شکر .اگه بیکار بود و وانت داشتید میتونست حتی سبزیجات و میوه جات هم با وانت بف ... ممنون از دعای خیرتون حقیقتش شوهرم بلدنبودراهش روبرای همین ورشکست شدهمه میوهاش خراب میشدمشتری نداشت من چشمم ترسیده ازمیوه فروشی
حدیث۶۴ عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 1809 فک کنم مجردی نمیدونی چ خبره.... وقتی کرایه خونت افتاد عقب و کلی بدهکاری و قسط داشتی ،صابخونه چپ چپ ... 👌👌👌اینقدرمرفهه بی دردهست که اصلانمیفهمن درمردم روفقط بلدن حرف بزنن
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 👌👌👌اینقدرمرفهه بی دردهست که اصلانمیفهمن درمردم روفقط بلدن حرف بزنن آدم هر چقدم پولدار باشه بازم گرونی رو میفهمه...بعضیا حرفایی میزننا..خسته شدم بخدا....بخاطر بدهکاری طلامو فروختم...چ دردی بگی چ بمونه تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
حدیث۶۴ عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 1809 آدم هر چقدم پولدار باشه بازم گرونی رو میفهمه... بعضیا حرفایی میزننا.. خسته شدم بخدا....بخاطر بدهکا ... فهمیدن بادرک کردن باپوست وگوشت واستخوان فرق داره والاماداریم زیربارگرونی لهههه میشیم
آدریانا1376adriana عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 7251 این چه حرفیه شمامیزنیدمعلوم گشنگی وبی پولی نکشیدی من دوتابچه دارم که همش شرمنده شون هستم که فقرموادغ ... کشیده باشم یا نکشیدم این عقیده من هستو این که بار ها گفتم پول واقعا اینقدر ارزش نداره و پول پرستی کار بسیار زشت و بدیه و بار ها هم در اینده میگم آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ... قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
آدریانا1376adriana عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 7251 فک کنم مجردی نمیدونی چ خبره.... وقتی کرایه خونت افتاد عقب و کلی بدهکاری و قسط داشتی ،صابخونه چپ چپ ... بله مجردمبار ها در گذشته گفتم الان هم همینو میگم و در اینده هم بار ها خواهم گفت آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ... قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 بله مجردم بار ها در گذشته گفتم الان هم همینو میگم و در اینده هم بار ها خواهم گفت بهت پیشنهاد میکنم برا یبارم ک شده بین مردم برو ببین دنبا دست کیه...فعلن ک دنیا دست پولداراس...شرمندگی پدر و شوهر رو ندیدی خو ما چی بگیم بهت تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
حدیث۶۴ عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 1809 کشیده باشم یا نکشیدم این عقیده من هست و این که بار ها گفتم پول واقعا اینقدر ارزش نداره و پول پرستی ... انشاالله همیشه روعقیده ت بمونی وجبرروزگارمجبورت نکنه ازحرفات پشیمون بشی
آدریانا1376adriana عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 7251 بهت پیشنهاد میکنم برا یبارم ک شده بین مردم برو ببین دنبا دست کیه...فعلن ک دنیا دست پولداراس... شرمن ... شرمندگی پدر یا ... ربطی نداره که بیاین پول رو اینقدر با ارزش جلوه بدین و حتی دنبال دعا میگردین که پول بیادد آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ... قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 شرمندگی پدر یا ... ربطی نداره که بیاین پول رو اینقدر با ارزش جلوه بدین و حتی دنبال دعا میگردین که پو ... دنبال روزی زیادیم...با برکت شدن پول....✔پولداری خوشبختی نمیاره ولی بی پولی بدبختی میاره❌ تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔