2777
2789
عنوان

حاملگی تو عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 75 پست
اوناكه حفتشون به دنيا اواردن  ولي هنوز كه هنوزه ميشنوم ميكن دختراي فلاني نميتونن جلوخودشونو و ...

شایددوست داشتن بیارن توعقد

من مامانم دنبال این بودعروسمون توعقدبارداربشه بخدادوسه ماه قلبش گفت بیارازالان...

والاشوهرشه به اینام دخالت میکنن بعضیا

مگه به بقال سرکوچه ....که عیبه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

قشنگ نیست  یه عمر هم وقتی بچتو میبینن میگن این تو عقد حامله شده   ولی من بودم و شرایط عاد ...

توی فامیل ما چند مورد هستن که بچه هاشونو تو دوران عقد باردار شدن ولی من وقتی میبنمشون اصلا یادمم نیست الان پستتو دیدم فقط یادشون افتادم مگه بیماری دارن اون طفل معصوما یا استثنایی ان که بخوان توی جمع ها سرخورده بشن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه ولی با مردم زندگی میکنیم 

بامردم همه کارهای خصوصیتون روبه اشتراک میذارید؟

بارداری ونگهداشتن بچه تونوالانم میپرسیدازبقیه؟

عروسی یه مراسمه

اصلاپسره بگه نمیگیرم حق حرف کسی نداره

عقدشرعاً وشوهرشه

همیشه یه جورنظربدیم که یکی که یه بچه توشکمشه روح خدا بهش دمیده شده فکرخطانکنه توذهنش

شماموافقی بامردم زندگی میکنی ازجگرگوشه ت بگذری؟

حامله شده ناخواسته بوده قرصم نخورده بلدنبوده حالابایدبره دنبال راه کورتاژ وقرص وامپول؟!

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
سلام عزیزم مرسی به یادم هستین  اره  داره بزرگ میشه و منم استراحتم   برام دعا کن ...

مطمئن باش که میتونی

شک نکن

نی نیتم این بار سفت به مامانش چسبیده و قرار نیست ولش کنه😍😍😍

هرچی دکترت میگه کامل رعایت کن تا انشالله به سلامت بغل بگیریش

شایددوست داشتن بیارن توعقد من مامانم دنبال این بودعروسمون توعقدبارداربشه بخدادوسه ماه قلبش گفت بیار ...

نه نمي خواستن ولي تخمكاشون خيلي قويه دكتر گفته منكنه با قرص و اين چيزام بازم باردار بشن ولي الان يكيشون بچش٥سالش شده دومي رو نياوراده 

نميدونم والا شرايط زندگي هركسي فرق داره

من خودم دوس داشتم اول زندگي دونفرو تجربه كنم 

دخت عمم طفلي مجبورشد بدون عروسي بره سر زندگيش هنوز كه هنوز حسرت داره 

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
بامردم همه کارهای خصوصیتون روبه اشتراک میذارید؟ بارداری ونگهداشتن بچه تونوالانم میپرسیدازبقیه؟ عرو ...

عزیزم ول کن توی سایت خیلیا هنوز این فرهنگ های اشتباه رو دارن وبهش پایبندن متاسفانه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه نمي خواستن ولي تخمكاشون خيلي قويه دكتر گفته منكنه با قرص و اين چيزام بازم باردار بشن ولي الان يكي ...

اون شوهرش مقصره نه بچه ی توشکمش

من دوماه ونیمم بودخودم گفتم عروسی بیخیال بریم مشهدبیایم خونمون

گفت نه فقط عروسی گرفتیم خوبم گرفتیم...

امتحان خداست خدای نکرده بدتره که آدم باردارنشه یا...

مطمئن باش که میتونی شک نکن نی نیتم این بار سفت به مامانش چسبیده و قرار نیست ولش کنه😍😍😍 هرچی دک ...

ممنون   رعایت که میکنم ولی خوب سرکلاژ و رحم کوچیک من  کار هارو سخت میکنه  پناش برخدا      برام خیللللی دعا کن

خدایا شکرت. 

اصلانم  عیب نیست کاش منم تو عقد حامله میشدم سریع بساط عروسی تو بچین برو خونه ات شوهرته نامحرم نیس که،درسته که اگه نباشه بهتره باشه هم مهم نیست حرف مردم بادهواس

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن
اون شوهرش مقصره نه بچه ی توشکمش من دوماه ونیمم بودخودم گفتم عروسی بیخیال بریم مشهدبیایم خونمون گفت ...

اره وضع شوهرش خوب نبود نتونست بگيره 

جهاز خودشم به زور اماده شد

ديكه وقتي اومد نبايد سقط كرد 

بايد از همون اول حواس ادم باشه 

موفق باشيد

خدا بجتونم حفظ كنه براتون

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍