2777
2789
عنوان

حاملگی تو عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 75 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به نظر من عیب نیست 

ولی متاسفانه از نظر احاد مردم زشت و عیبه 

مردم ما خو همه چی رو عیب میدونن 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

اگه کار از کار گذشته گناه نیست گرچه پسندیده عرف نیست

ولی

اگر قصدشو دارن خب آره بزارن بعد از عروسی

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

توروبه این ماه عزیز انقدرتابونکنیدهمه چیزو

چه اشکالی داره

شوهره قانونیشه

سقط کنه خوبه؟

اون موقع عیب نیس؟

عیب نیس قتل نفس؟

ایناعیبه یه طفل معصوم بخاطره چهارتا حرف آدمای دهن گشادسقط بشه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
مگه همسرشرعیشون نبوده؟ چه اشکالی داره؟ حرف مردم اشکالشه؟

همسر شرعيشون بود اتفاقا من خودم ازشون حمايت كردم 

ولي متاسفانه زيادجالب نيست اونم تو محيطاي كوچيك 

درهرصورت عذابش برا خودشون بود كه همه بهشون تيكه انداختن 

به قول دخترعمم عقدش بدترين دوران زندگيش بود درحالي كه ميتونست خيلي شيرين باشه

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
قشنگ نیست  یه عمر هم وقتی بچتو میبینن میگن این تو عقد حامله شده   ولی من بودم و شرایط عاد ...

من بچه م توعقدباردارشدم

والا اینجورآدماییم میگی ندیدم

پنج ساله تاحالاندیدم بچه مونشون بدن بگن وای این مامانش توعقدآووردتش!!!!!!

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
همسر شرعيشون بود اتفاقا من خودم ازشون حمايت كردم  ولي متاسفانه زيادجالب نيست اونم تو محيطاي كو ...

خوب حالاکه شده مهم شوهروخوده ادمه

سقط که بدتره

من بچه م توعقدباردارشدم والا اینجورآدماییم میگی ندیدم پنج ساله تاحالاندیدم بچه مونشون بدن بگن وای ...

متاسفانه ميگن 

خداروشكر كه فاميلات روشن فكرن

فانيلاي ما خيلي به روي طرف ميارن

حتي يه دختره هست الان ازدواج كرده اون روز خالم مي خواست به من معرفيش كنه كفت اين توعقد مامان باباش اومده😐

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍