2777
2789
عنوان

فال قهوه

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 34 پست
برای منم میگیری  من خیلی فال قهوه دوست دارم

عزیزم قطعم میکنن

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم میخوام ولی قهوه هم ندارم بخورم میشه به نیتم کسی بخوره

نه گلم...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
سلام من چندین بار پیش این خانم فال گرفتم تلفنی قهوه و پاسور میگیره کارش حرف نداره  09334689570

هزینه اش چقده عزیزم

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
سلام من چندین بار پیش این خانم فال گرفتم تلفنی قهوه و پاسور میگیره کارش حرف نداره  09334689570

چیزایی که به شما گفت اتفاق افتاد؟

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
بله خیلی حرفهاش آرامش میده

برای خودم نمیخوام برای یه بنده خدامیخوام که شماره رومیدم خودش زنگ بزنه دیگه فال منو خدا گرفته

بله خیلی حرفهاش آرامش میده

هرچی چرت وپرت بودبه دوستم گفت اونم الان زنگ زد بامن بحث کردخواهشا تبلیغ این ادمپجای دیگه نکنین چون این پولا حرامه یه مشت چرت وپرت گفته

هرچی چرت وپرت بودبه دوستم گفت اونم الان زنگ زد بامن بحث کردخواهشا تبلیغ این ادمپجای دیگه نکنین چون ا ...

این پژوهانی هر جا که تاپیک فال قهوه باشه ميره ميگه اين خوبه بهش زن بزنید معلومه که این یا خودش فالگیره یا یکی از دوستاش پژوهانی حیا کن @پژوهانی

ميشه برای آرامش زندگیم و حاجت رواییم يه صلوات مهمونم کنید