maaasaaa مدیر عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 930 عنوان ویروس جدید | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 18 پست خانومای باردار تروخدا مواظب باشید نگیرید خیلی ویروسش بده فکر کنم منم گرفتم از دیشب هر چی میخورم گلاب به روتون میارم بالا نزدیک چهار روزه صبحا گلو درد دارم کیا گرفتن همینجوری بودن؟ دونه انارم 1397/07/03 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
11963 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 4632 وای واقعا زنای حامله همین قدر اذیت میشن؟؟؟تازه درکشون میکنم منکه فقط نفخ داشتمشوهرم.میگفت توروخدا یذره بالا بیار بدونیم حامله ایهمیشه پیش مادرشوهرم اینا ای حاملگیم.تعریف میکنه لامصب😂😂😂😂 😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
تنهااااممممممم عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 1480 وای انشالله که زودی خوب بشی عزیزم مایعات بخور مثل اب میوه اینا تقویت شی یه وقت خدای نکرده فندوق کوچو ... ممنون عزیزم یه اخلاق بدی که دارم نمیتونم ظهرابخوابم تا خوب بشم شباهم تا دخترم و شوهرم خوابشون نبرده منم خوابم نمیبره الان دارم ازبی خوابی هلاک میشم همسر نازنینم رفت اما من باید قوی باشم بخاطر دخترام ممنون میشم براش صلوات بفرستید
maaasaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 930 منکه فقط نفخ داشتم شوهرم.میگفت توروخدا یذره بالا بیار بدونیم حامله ای همیشه پیش مادرشوهرم اینا ای ... عزیزم انشالله همه بارداریشون راحت باشه دونه انارم
11963 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 4632 عزیزم انشالله همه بارداریشون راحت باشه ان شاءالله 😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷