2777
2789
عنوان

پرولاکتین

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 28 پست
شما ام ار ای هم رفتی؟؟

ن نرفتم...دکتر گفت اگه بالای صد باشه امکان غده هس ولی برای من ۴۶بود ک بادارو اومده رو ٢ ولی دکتر گفت دارو خوردنو ادامه بدم تا بارداربشم بعد قطعش کنم چون اگه سرخود قطعش کنم دوباره بالامیره

باید بری آزمایش پرولاکتین بدی ممکنه ترشح سینه داشته باشی ولی پرولاکتینت بالا نباشه اگه بالا بود قر ...

اگه ترشح باشه اما پرولاکتین بالا نباشه علتش چیه؟؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنونم از نظرتون....اره باید ازمایش بدم....چقد طول میکشه تا پایین بیاد

زود میاد پایین

برای اقدام به دکتز زنان بگو ترشح سینه داری آز مینویسه برات. آزمایشش هم شرایط داره که قبلش باید رعایت کنی که جوابش درست باشه تو اینترنت سرچ کن میاد از دکتر و آزمایشگاه هم میتونی شرایط رو بپرسی. آزمایشگاه معتبر برو چون آزهای هورمونی خیلی حساسه ممکنه جواب اشتباه بدن

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
من با ی ماه مصرف داستینکس اونم هفته ای ی دونه پایین اومد...الان دیگه هفته ای نصف کابرگولین میخورم

تو اقدامی؟؟گابرگولین توی اقدام ضرر نداره؟؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
اگه ترشح باشه اما پرولاکتین بالا نباشه علتش چیه؟؟

مشکلی نیست گشاد شدن مجراهای شیری ممکنه باعسش بشه 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
مشکلی نیست گشاد شدن مجراهای شیری ممکنه باعسش بشه 

مرسی عزیزم برام سوال شده بود ممنونم

استارتر خدا خیرت بده

من تاپیک زدم نیومدن تو تاپیک تو ج گرفتم

سلام خانم ها، من پرولاکتین بالا داشتم و دکتر به من قرص داستینکس داده بوده یک ماه مصرف کردم الان از حد نرمال هم خیلی کمتر شده میخواستم بدونم این موضوع رو بارداری تاثیر منفی داره ؟ اگر کسی باردار باشه و پرولاکتین ش پایین باشه چی ؟ اثر منفی داره؟ تو رو خدا راهنمایی کنید لطفا خیلی نگران شدم