2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 113 پست
عزيزم منم ٢٨مرداد بود روز اول پريودم..رفتم دكتر ازم مثبت شد گفت برو ١٠مهر بيا كه ميشه شش هفته و دورو ...

جدی خدا کنه مال منم تشکیل شه . ن.رو خدا دعا کنید . خیلی بهم ریختم 

ما  3 تا   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ی حاملگی پوچ داشتم.ناخواسته بود از اولین روزش لکه داشتم و درد شدید تا اخراش دردش به همه جای شکمم ...

نه من علایم حاملگی رو دارم ولی دکتر سونو شدید بهم استرس وارد کرد . حالا تا 10 روز دیگه صبر میکنم و میرم 1 جای دیگه سونو . ببینم خدا چی میخوادد

ما  3 تا   
جدی خدا کنه مال منم تشکیل شه . ن.رو خدا دعا کنید . خیلی بهم ریختم 

عزيزم نگران نباش..منم دقيقا شرايط شمارو دارم..تشكيل ميشه شك نكن من با شما پنج روز فرق دارم به من گفت ١٠مهر تازه واسه ساك برم ..٨هفته به بعد واسه قلب

يا امام حسين چه زود جوابمو دادي ..
الان بارداری مجدد ؟ 

بله سقطم شهریور بود دکتر گفت بعد سه ماه میتونی اقدام کنی بهمن باردار شدم الان دخترم ۱۱ ماهشه و ۲۴ هفته باردارم تازه میگن بعد سقط آدم زودتر باردار میشه 

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...
عزيزم نگران نباش..منم دقيقا شرايط شمارو دارم..تشكيل ميشه شك نكن من با شما پنج روز فرق دارم به من گفت ...

پس رفتی دکتر میای بهم بگی شرایط چطور بود ؟؟؟؟؟؟؟؟

ما  3 تا   
بچه ها هفته ۸ که میگید مهم نیست چندمین روزش بریم سونو ؟ مثلا دومین روز از هفته هشتم اگه برم نشون مید ...

عزيزم هفته هفتت كه پرشد  شدي مثلا هشت هفته و يك روز برووو

يا امام حسين چه زود جوابمو دادي ..

الان بارداری پوچ خیلی زیاد شده من زن داداشم و خواهرشوهرمم یه بارداری پوچ داشتن ولی الان هر دو یه بچه سالم دارن .اکثرا بارداری پوچ تو حاملگی اول اتفاق میفته .نمیدونم از تغذیس یا هوای آلوده یا چی .یه سری هم دکترا زود میگن سقط کن باید حداقل تا هفته ۹ صبر کنی شاید دیر تشکیل شد

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...

من چند سال پیش اینطوری شدم ولی تا سه ماه منو کشوندن که ببینن تشکیل میشه یا نه ولی نشد و آخرشم کورتاژ کردن , من خیلی ترسیده بودم ولی یکسال بعد خدا دخترمو بهم داد . دکترم میگفت گاهی اینطور میشه و این دلیل بیماری مادر نیست , برام مثال زد گفت درخت گردو بار میده , همه ی گردوهاش مغز دارند ولی از اونهمه گردو توشون پوکم پیدا میشه گاهی , این دلیل نمیشه که بگن درخته خرابه , انشالله برای شما خوب پیش میره و ضربان قلب نی نی رو می بینی

تو کنار منی نمی ترسه دلم