2777
2789
امیر عباس امیرحسام ایلیا مهدیار مهیار سامیار آکان آرسام باربد آراد

شوهرم اولین اسمی که گفت آراد بود خودمم خیلی دوست دارم ولی دوست داشتم یکم معنیش واضح وساده تر میبود

شوهرم اولین اسمی که گفت آراد بود خودمم خیلی دوست دارم ولی دوست داشتم یکم معنیش واضح وساده تر میبود

خب عزیرم قشنگه اما بازم باهم فکر ومشورت کنید

چون معنس لسم مهمتر از خودشه 

وشنا دراسمی که روش میزارید مسئولین وبا اون اسم نیمی از شخصیتشو میسازید

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیرم قشنگه اما بازم باهم فکر ومشورت کنید چون معنس لسم مهمتر از خودشه  وشنا دراسمی که روش ...

دقیقا منم بخاطر همین انقد وسواس شدم آدم بهش فک میکنه میبینه مسولیت بزرگیه 

دقیقا منم بخاطر همین انقد وسواس شدم آدم بهش فک میکنه میبینه مسولیت بزرگیه 

خیلی خوبه که اینجوری فکر میکنید عزیزم نه مثل خیلیا که هرچی دلشون خواست و به ذهنشون  رسید میزارن رو بچه که اصلا میبینی معنی نداره یا خیلی مغنی کریهی داره 

یا اصلا اسم به بچه نمیاد وقتی بزرگ بشه مثلا من یکیو دیدم اسمش مانی هست الان20سالشه یه غولی شده که نگو.هیکلی اسمشم کلا برخلاف خودشه خخخخ

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
خیلی خوبه که اینجوری فکر میکنید عزیزم نه مثل خیلیا که هرچی دلشون خواست و به ذهنشون  رسید میزارن ...

دقیقا همینطوره عزیزم اون دنیا اون بچه یقه پدر مادرشومیگیره‌ بخاطر اسمش اگه خوب نباشه. همینطوره بایدبه آینده شم فک کرد. 

واست از ته دلم دعا میکنم عزیزم منم خیلی سختیو انتظار کشیدم تاآخرش خدای رحمان ورحیم بهم لطف کردو برام معجزه کرد ان شاءالله واسه شمام معجزه کنه گلم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشوعزیزم .ان شاءالله دامن همه منتظرا سبزشه 

براتم صلوات میفرستم 

دقیقا همینطوره عزیزم اون دنیا اون بچه یقه پدر مادرشومیگیره‌ بخاطر اسمش اگه خوب نباشه. همینطوره بایدب ...

درسته فدات

انشاءالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم وخدا برات حفظش کنه 

ممنونم ازت منم توکلم به خودشه میدونم ناامیدم نمیکنه 

قربونت