2777
2789
عنوان

مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 27 پست

الان پسرم رو پامه چشماشم مثل جغد بازه و برق میزنه تو تاریکی...باید عادت کنی عزیزم،اینا ک حالیشون نمیشه سازگار بشن با ما و محیط...ما باید باهاشون سازگار بشیم...  

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب به غیر اینکه بازی میخواد بازم گریه میکنه زور میزنه 

ن ن فقط بازی میکنم باهاش و ساکته،دراز بکشم و بخوام بخوابم میزنه زیر گریه فقط باید باهاش صحبت کنم یا ایها ور برم ک حوصله فندق سر نره

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
الان پسرم رو پامه چشماشم مثل جغد بازه و برق میزنه تو تاریکی...باید عادت کنی عزیزم،اینا ک حالیشون نمی ...

اره بخدا. کوچولوی منم شیش بیدار میشه تا هشت بعد میخوابه تا دوازده بعد اونم بیداره هی خوابو بیداره ولی اون تایما گریه نمیکنه فقط شبا یازده دوازده به بعد تا سه صبح 

ن ن فقط بازی میکنم باهاش و ساکته،دراز بکشم و بخوام بخوابم میزنه زیر گریه فقط باید باهاش صحبت کنم یا ...

مال منم اینطوریه ولی همون تایم شب گریه میکنه. فردا ببرمش متخصص اطفال یا همون بهداشت 

خخخخخخخخ...باباهاشون ک تخت میخوابن ما دو شیفت مشغولیم دیگه...روزا شیفت کارای خونه و آشپزی،شبا هم بعد تایم شام شیفت دوم شروع میشه با شستن لباس های متین واماده شدن برای شب بیداری...بخدا ی وقتایی پیش میاد تو بیست و چهار ساعت سه ساعت میخوابم

مال منم اینطوریه ولی همون تایم شب گریه میکنه. فردا ببرمش متخصص اطفال یا همون بهداشت 

ببر پیش متخصص بهت میگه روده هاش نفخ داره،فقط داروهاشو حتما سر ساعت بده تا نتیجه بگیری...

خخخخخخخخ...باباهاشون ک تخت میخوابن ما دو شیفت مشغولیم دیگه...روزا شیفت کارای خونه و آشپزی،شبا هم بعد ...

بخدا منم اینطوریم خسته شدم. اینقدر بهم فشار میاد سر این طفل معصوم داد میزنم 

بخدا منم اینطوریم خسته شدم. اینقدر بهم فشار میاد سر این طفل معصوم داد میزنم 

ن عزیزم این کارو نکن...اون بچه چیکار کنه خب؟میدونم سخته درکت میکنم منم این روزا رو داشتم فقط صبر داشته باش...

خواهش میکنم امیدوارم هر چه زودتر نی نیت خوب بشه...انشاالله خوب میشه فقط دارو هایی ک دکتر داد رو ب موقع مصرف کن

من امشب متوجه ی غده پشت گوش پسرم شدم خیلی خیلی نگرانم و حالم بده...از پشت گوشش سه انگشت ب سمت پشت سرش ک میرم همونجا ی غدس...خیلی میترسم...دیشب هم خیلی بی قرار بود تا همش بغلم بود تا میذاشتمش پایین میزد زیر گریه طوری ک قرمز میشد...واقعا داغونم