قبلا هم تو یه تاپیکی گفتم که از اشناهامون هستن یعنی مارو کامل میشناسن ما هم اونارو کامل میشناسیم من اصلا تمایلی به ازدواج ندارم 26سالمه و شدیدا تحت فشار از طرف خانوادم هستم خانوادم افکارشون با من زمین تا آسمون فرق داره اونا هم تقریبا مثل خانوادا ی خودم هستن من مذهبی میستم خانوادم مذهبی هستن ولی خودم چادری و محجبه ای که رو بگیرم نیستم شالم نه خیلی عقب نا خیلی جلو ولی اگر رژ پر رنگ بزنم سریع بابام واکنش نشون میده😒بعد من میدونستم پسر اصلا آدمی نیست که من دوست داشته باشم کلا خودم ازدواج سنتی ابدا دوست ندارم دوست دارم عاشق بشم بعد ازدودم کنم نمیخوام اینطوری ازدواج کنم ولی مجبور شدم قبول کنم بیاد که بفهمه به درد هم نمیخوریم حالا امروز اومد
اخه اینا حرفه قشنگم هستا ولی چن درصدن اونایی ک دیگه بعد این سن عاشق شدن و ب سرانجام رسیده هر چیزی ی ...
وقتشو شما تعیین می کنی؟ هرکسی تو یه سنی امادگی ازدواج پیدا می کنه،همه مثل هم نیستن،من خودم یه سال حس می کنم دوست دارم کسی تو زندگیم باشه قبلا اصلا تمایل نداشتم چون درگیر پیشرفتم بودم،الانم کسی رو دوست دارم،ادم که به خاطر سن با هر ننه قمری ازدواج نمی کنه که بدبخت بشه
خب عزیزم اگه ازدواج نکنی ک بیشتر میشی مضحکه مردم بز مردم چیکار داری حالا ایشالا ی موقعیت خوب برات ...
وقتی همه دخترهای اطرافت با موقعیت بهتر از خونه باباشون شوهر کردن...من چه گناهی کردم...به قرآن سخت گیر نیستم...منطقی هستم....من هر متاهلی ببینم آه میکشم
من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید