2777
2789
عنوان

خواستگارم امشب اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 68128 بازدید | 660 پست
بعدم بهش گفتم من دلم مردی که بخواد توی رفت و امدام محدودیت ایجاد کنه بگه خودم میبرمت یا کلا ادمایی ب ...

کلا گفتی به کار من کار نداشته باش احساس میکنم خودت رو کوچیک کردی انگار تو قفس بزرگ شدی حالا با ازدواج هر چی بهش نرسیدی رو میخوای بهش برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۱ سالگیییی؟؟؟؟؟😳😳😳😳 ببخشید اینو میگم ولی پدر و مادر بی فکری داری یه بچه ی ۱۱ ساله هنوز باید ع ...

چرا یکی داشتم سقط شد الان ندارم

دلتنگم برای کسی که مدتهاست بی آنکه باشد هر لحظه با فکرش زندگی کرده ام....
اخه اینا حرفه قشنگم هستا ولی چن درصدن اونایی ک دیگه بعد این سن عاشق شدن و ب سرانجام رسیده هر چیزی ی ...

وقتشو شما تعیین می کنی؟ هرکسی تو یه سنی امادگی ازدواج پیدا می کنه،همه مثل هم نیستن،من خودم یه سال حس می کنم دوست دارم کسی تو زندگیم باشه قبلا اصلا تمایل نداشتم چون درگیر پیشرفتم بودم،الانم کسی رو دوست دارم،ادم که به خاطر سن با هر ننه قمری ازدواج نمی کنه که بدبخت بشه  

نه بابا تو روستا چه پیشرفتی داشته باشم اخه تو حسرت درس خوندن موندم بخدا فقط تا ششم خوندم😔😔😔

عزیزم خدا بزرگه بچه دار نشو فعلا غیر حضوری برو مدرسه

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑
اگه پایبند به مناسکن که تو محرم صفر نباید میومدن . چه عجیبن! البته گناه نیست ولی خب

نه چه ربطی داره اصلا گناه نیست بلگه از نظر خانواده هامون یه حرف زدن عادی بود اون با مادر و خواهرش اومد منم فقط خودم و مامانم و خواهرم بودیم

خب عزیزم اگه ازدواج نکنی ک بیشتر میشی مضحکه مردم بز مردم چیکار داری حالا ایشالا ی موقعیت خوب برات ...

وقتی همه دخترهای اطرافت با موقعیت بهتر از خونه باباشون شوهر کردن...من چه گناهی کردم...به قرآن سخت گیر نیستم...منطقی هستم....من هر متاهلی ببینم آه میکشم

من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم  ...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید
واقعا..عوضیا پیش خودشون چی فکر میکنن..چرا اینطوری شده پس اون خوبا وکسائیکه همکفومونن کجان...

ازدواج کردن و خانوماشون میان بدیشون می کنن تو نی نی سایت و مام میگیم طلاق# بگیرید از حسادت  

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀