2777
2789
میگن مردم فکر بد نکنن اوردن دخترشونو نشون بدن ک بگیرنش😑😑

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️عروسمون خودش نامزد بود نيومد

الان اين جملت چه ربطي داشت خدايي  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم من که هیچ مشکلی نداره هیچ دلیل منطقی هم نداره که نری مطمئن باش مادربزرگت هم دلیل این حرفش رو نمیدونه اونم از قدیمیا شنیده که میگن خوب نیست هیچ کس هم دلیلش رو نمیدونه چون هیچ دلیلی نداره و همش خرافاته

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️واي ميگم شايد شماها دليلشو ميدونيد من كي گفتم اهل خرافاتم تازه همين عرو ...

عزیزم خب خرافه اس دیگه قاطی کردن نداره ک 

من همچین چیزی تو اطرافم نشنیدم  ولی از اون دست خرافه های قدیمیه ک باید ریخته بشه دور 

دلیلی نداره بترسی  چون چیزی واس ترس نیست اگه اهل خرافه نیستی و اعتقاد نداری بهش پایبند نباش ☺ 

تو شدی 🌙من👶❤️

عزیزم من یه بار شنیدم میگفتن یه وقتی سنگینی نیفته رو دخترت خوب نیست زیاد ختم بره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من یه بار شنیدم میگفتن یه وقتی سنگینی نیفته رو دخترت خوب نیست زیاد ختم بره 

تینا همش چرت و خرافاته بابا مثلا تو قرن بیست و یک زندگی میکنیم باز قدیمیا تین حرفو بزنن یه چیز ولی الان دیگه همه تحصیلکرده و باسواد هستن