2777
2789
عنوان

400درصد افزایش

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 37 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الحمدلله رکورد اینم شکستیم😎

جایی،خرابه ای،بیغوله ای،رکوردی چیزی نبود بشکنیم؟؟😈

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
اومده دیروز تو سخنرانی رژه دفاع مقدس میگه ترامپ فقط برای چپاول ثروت مردم آمریکا رییس جمهور شد حیف که ...

اره ديگه برا همينه نرخ بيكاري زير چهار درصد شده

ارزش پولشون رفته بالا 

اومده دیروز تو سخنرانی رژه دفاع مقدس میگه ترامپ فقط برای چپاول ثروت مردم آمریکا رییس جمهور شد حیف که ...

من میگم 

فقط بلده دهنشو وا کن یه دم شیر بگه دلار و گرونتر کنه .

احمق بی سواد 

پس انداز ناچیزمون  روز به روز داره بی ارزش میشه

الان وقتشه تو آمریکا به پاشون بیفته بگه من غلط کردم من موشم نیستم چه برسه به شیر

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
دوستان دیشب هم عرض کردم تامیتونیدایمان تقواوعمل صالح کسب کنیدکه اگه یه وقت ازگشنگی مردیم حداقل بریم ...

من بعضی وقتا فکر میکنم ما قبلا زندگی کردیم بعد مردیم اومدیم جهنم الانم تو جهنمیم منتها زندگی قبلیمون یادمون نیست وگرنه این حجم از بدبختی دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه

آره منم دلم میخواد دقیقا همونو بگم اما اینجا گفتن حقایق ممنوعه

رویایی دارم از جنس آزادی....
من میگم  فقط بلده دهنشو وا کن یه دم شیر بگه دلار و گرونتر کنه . احمق بی سواد  پس انداز ...

البته این حرفی که من نوشتم مربوط به رییس مجلس بود ولی رییس جمهورم دست کمی از اون نداره

این نیز بگذرد
بعضی هاواسه قبولی آقای روحانی چه بزن و برقصی میکردن، حالا هم برن برقصن

کاری به فرد انتخاب شده ندارم هر کدوم دیگه هم میشد اوضاع همین بود از پایه خرابه

این نیز بگذرد