2777
2789
عنوان

😍ختم ۴۰ روزه حدیث کسا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4524 بازدید | 700 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@doshize   عزيز به نيتتون خوندم.

ان شاالله به حق امام حسين(ع) خيلى زود بيايد و خبر حاجت رواييتون رو بديد.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
@doshize      عزيز به نيتتون خوندم. ان شاالله به حق امام حسين(ع) خيلى زود بيايد و خ ...

مرسی عزیزم ، دعا کنید بسیار ، من بلد نیستم منشن کنم نمیدونم نوبت شما رد شده یا نه ، اما میخونم 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

گیس طلا جان حدیث شریف کسا رو به نیت حاجت روا شدن شما خوندم ان شاءالله که حاجت روا باشی

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

گیس طلا جان ،انشاالله بزودی حاجت روابشی✅

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

۱۲

سلام🌹

امروز دوشنبه ۱۶ مهر

@گیس_طلا‍  جان دعا میکنیم و حدیث کسا  میخونیم ان شاء الله به حق پنج تن خدای مهربون زود زود حاجتشون رو بده.

الهی آمین.

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹