2777
2789
کار کردن  تو محیط مردونه خیلی بهتر از محیط زنونه و پرحاشیه اس  راحت و بی دردسر کارت رو می ...

اره بهتره ولی زن ضعیفه بعصی وقتا زور میشنوم ولی سخت نمیگیرم 

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید 
دبیرخانه یه اداره دولتی

شغل قدیمی من...

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفتم دانشگاه همون رشته تحصیلیم باید طرح میگذروندیم بلافاصله هم استخدام شدم والا خودم نمایلی به کار ن ...

مگه رشته و دانشگاهت چی بود ک بعد طرح جذب شدی؟ تربیت معلم؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

من کتابدار هستم تو یه دانشگاه. با مدرک فوق لیسانس هنوز شرکتی هستم. اما برا خودم ریاست میکنم. مسئولیتم بالاست. اما حقوقم کمه. منتظرم ببینم امسال قرارداد درست حسابی میبندن باهامون یا نه. سخته به خدا 7 ساله شرکتیم. داریم پایه حقوق میگیرم

اره بهتره ولی زن ضعیفه بعصی وقتا زور میشنوم ولی سخت نمیگیرم 

اینم هست ولی برعکسش هم هست مردا بهتر حرف گوش میکنن

من خودم چندسال تو محیط مردونه کار کردم خیلی راضی بودم نسبت به الان خیلی بهتر بود بی حاشیه بدون دردسر 

مردها هم ازم حرف شنوی داشتن 

البته خیلی بستگی به شرایط کاری  و ادمهای اطراف داره 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
من کتابدار هستم تو یه دانشگاه. با مدرک فوق لیسانس هنوز شرکتی هستم. اما برا خودم ریاست میکنم. مسئولیت ...

منم حسابدارم الان شدم  رئیس حسابداری حتی مدیر مالی 

ولی فقط اسمش رو یدک میکشم وگرنه از حقوقم راضی نیستم بعد از یازده سال کار کردن 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
فدات شم عزیزم خدا مادرم بهم داد چی مهم تر از این همیشه جای شکرش باقی میمونه گلم

خدا رو شکر ان شاء الله همیشه سلامت باشید

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
حدود دو سالو نیم نیم میشه.نه لباس عروس  بلد نیستم منتظرم درسم تمام شه تا برم دورشو ببینم.

بسلامتی گلم من عاشق خیاطیم ولی فعلا شرایطشو ندارم

دیگه از دنیا با عشق از همه دلگیرم من از هر چی که اسمش عشقه فاصله میگیرم
مامایی قبول شدم نرفتم! خیلی روشنفکر بودم، سال ۸۲ اینا ک قبول شدم گفتم نه کلی پزشک متخصص و فوق زنان ز ...

منم همین فکرا رو میکردم نمیخواستم بخونم

ولی خانوادم نزاشتن ،من موفقیتمو مدیون خانوادم هستم 🙂

شما که فوق العاده ای،اینهمه وقت میزاشتی همون مامایی رو میخوندی الان مسئول بخشی،مترون،سوپروایزری چیزی میشدی 

مگه رشته و دانشگاهت چی بود ک بعد طرح جذب شدی؟ تربیت معلم؟

نه البته چون درسهام خیلی خوب بود با اولین امتحان تخصصی قبول شدم والا خیلی ها بعد سالها با هم فارغ التحصیل شدیم هنوز استخدام نشدن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
منم همین فکرا رو میکردم نمیخواستم بخونم ولی خانوادم نزاشتن ،من موفقیتمو مدیون خانوادم هستم 🙂 شما ...

مرسی الان مامایی بخونم، ۳۷_۳۸ سال مدرک بگیرم، کار میدن بهم ؟

یا لیسانسم زیست باشه،دوسال ارشد مامایی بخونم کار میدن؟ 

مرسی الان مامایی بخونم، ۳۷_۳۸ سال مدرک بگیرم، کار میدن بهم ؟ یا لیسانسم زیست باشه،دوسال ارشد مامایی ...

لیسانستون زیسته احتمالا تطبیق واحد بخوره براتون بعضی درسا حذف شه و بتونبد زودتر مدرک بگیرید 

آره کار هست از بیمارستان و ارگانهای دولتی و مرکز بهداشت گرفته تا پزشک خانواده بودن و تاسیس مطب یا کلینیک خصوصی ، اما شرایط سنیش رو نمیدونم واقعا

لیسانستون زیسته احتمالا تطبیق واحد بخوره براتون بعضی درسا حذف شه و بتونبد زودتر مدرک بگیرید  آ ...

مرسی، ازکجا میشه شرط سنشو فهمید؟؟